|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Bl4kAnG3l
Membru
Membru din: Joi Feb 25, 2016 6:05 pm Mesaje: 62 Localitate: Baia Mare
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
|
1. Nick-ul cu care jucaţi pe server: Bl4kAnG3l 2. Cati ani ai? : 14 3. De cât timp joci pe acest server? : de mult 4. Ore jucate? : 37 de ore, dar promit cat mai mult ^_^ 5. Ce rank doresti?: Pai mai jos scrie 35 de ore pentru administator sau helper
P.S.: Ore necesare pentru privilegii pe server : Slot-5 ore Helper- 20 de ore Administrator-35 de ore Moderator-60 ore Super-moderator-120 de ore Deci ziceau ca trebuie 40 de ore pentru helper, dar aici zice 20 dar in fine. Va multumesc !
_________________ O inimă roş - albastră !!! Forţa Steaua !!! <3 Dr.PlayCs.Ro
|
| Vin Feb 26, 2016 11:08 pm |
|
 |
|
Nocti
Membru
Membru din: Mie Dec 16, 2015 7:18 pm Mesaje: 290 Localitate: Focsani
Skype ID: Niscoveanu Valentin
Yahoo ID: nvali02
Detinator Server: DR.PLAYCS.RO
|
Dai EDIT si completeaza cu urmatorul model:
Nume : Varsta(14+) : Nick CS : SteamID/IP : Ore(click aici : (puneti link-ul aici de la ore ) Grad Dorit : Experienta : Esti de acord cu regulamentul : Poti tine redirecte : Poti dona ? : Boost / Donatie Admin?
_________________ Detinator dr.playcs.ro
|
| Vin Feb 26, 2016 11:10 pm |
|
 |
|
KNz
Membru
|
Contra! Ti-ai facut propiul model degeaba. Si acele "privilegii " nu sunt de la acest server. Nu exista gradul de " moderator" si "super-moderator".
|
| Sâm Feb 27, 2016 2:51 am |
|
 |
|
Bl4kAnG3l
Membru
Membru din: Joi Feb 25, 2016 6:05 pm Mesaje: 62 Localitate: Baia Mare
|
deci eu modelul asta l-am luat de pe site-ul asta de la modele de cerere ....
_________________ O inimă roş - albastră !!! Forţa Steaua !!! <3 Dr.PlayCs.Ro
|
| Sâm Feb 27, 2016 9:25 am |
|
 |
|
AndreiRo
Membru
|
Ok vezi ca ai luat modelul de cerere grad de la alt sv din comunitate. ia si fa o noua cerere cu modelul de la sv asta si mai discutam .. RESPINS revino cu o cerere!! T/C
| Sâm Feb 27, 2016 10:40 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|