kNz ai 1 advertisment.Iar acum hai sa-ti explic de ce si sper sa fii mai atent data viitoare.
In primul rand ai numele rezevat ceea ce inseamna ca nimeni nu poate intra cu numele tau si sa isi schimbe numele, deci ce ai facut tu se numeste reclama si sper sa te abtii pe viitor in a face pentru ca altfel ne suparam.
In al doilea rand in regulament scrie ca trebuie sa tii cont de cei cu grad mai mare ca tine, eu am convenit cu adminii ca la free sa dam arme iar dupa cand ramane 1 vs 1 va descurcati, dar nu omori tero direct. E chestie de fair-play si de placere, parerea mea ca un joc echilibrat cu putin respect e un joc de 10 ori mai frumos, am dreptate?
PS : Daca ar fi sa scriu toate regulile posibile intr-un regulament nu ar mai avea Alecs spatiu pe webhost

.
Te-as ruga sa fii mai atent si sa ti cont de sfaturile celor mai vechi ca tine. Aici suntem un colectiv iar ca jocul sa fie placut este necesar ca, colectivul sa se inteleaga si sa invete unii de la altii. Eu primesc sfaturi de la voi, voi primiti de la mine si asa mai departe insa cel mai important e sa si tinem cont de ele. Sanatate si numai bine !
PS2: setinfo _pw parola