|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Alex_3D
Membru
|
[b]Nick : Alex_3D Nick-ul Admin/Player : Be$t!a Motiv : Abuz de admin Dovada : Incercai sa fac un print dar nu s-a salvat... se poate verifica oricand din logs.. daca mai sunt.. dar au fost si altii on gen xside69 Ora si data : Acum cateva zile ( ora x, data y.03.2016 ) Descriese situatie : L-am omorat.. ( avea si arma ) apoi mi-a dat kick ca " a fost free "
Unele din replicile lui:
Be$t!a : a fost fre .. Be$t!a : n-ai dat arma .. Be$t!a : a fost pedepsit ca nu a respectat regulamentu
Un amarat de kick nu e cine stie ce... dar ma deranjeaza ca nu stie regulamentul... Aceste mici chestii pot degenera da' vad ca nu se face nimic...
Nu e singurul admin care mi-a facut aceasta " surpriza "
|
| Mar Mar 15, 2016 8:18 pm |
|
 |
|
AndreiRo
Membru
|
xSide69 astept sa confirmi daca e asa si bestia va primi -1
| Mar Mar 15, 2016 9:24 pm |
|
 |
|
AndreiRo
Membru
|
Deci in primul rand vad ca admini de pe sv nu sunt activi pe forum si de acum inainte care admin nu e activ pe forum va primi -1. Si Alex daca nu ai dovezi nu am ce face deci T/C
| Mie Mar 16, 2016 7:55 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|