|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
ASsASsINS
Membru
|
Nick : ASsASssINS Nick-ul Admin/Player : Admin/ Pro*** Motiv : nu isi face treaba! + limbaj neadegvat Dovada : upZover: S itu ai dat? ASsASsINS: si taco 2 lei (R.B.) killed CSR [2380] with sg550 ASsASsINS: taci 2 lei (R.B.) killed No Swear with sg550 cositel killed Pro*** with infection 2 lei (R.B.) killed CSR [2380] with sg550 [Administrator] Pro***: mm *** upZover killed cositel with a headshot from g3sg1 *** ASsASsINS: le dai./ *** Haylax killed No Swear with a headshot from sg550 *** *** Haylax killed An0NyM0us with a headshot from sg550 *** ASsASsINS: ? [Administrator] Pro***: NU MA TACI ACOLO SI JOACA upZover killed ASsASsINS with grenade Altele: Scuze ca nu e si poza din consola! dar jucam pe steam si nu am putu face poza! dar aia e ce ai scris in consola..... si martori sunt aia care au mai scris....
|
| Mie Dec 16, 2015 4:31 pm |
|
 |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
Pro, ai ceva de adaugat?
|
| Mie Dec 16, 2015 4:35 pm |
|
 |
|
Pro***
Membru
|
Auzi.....Ai făcut spam în chat..Deci, hai să îți spun ceva. Omule am vrut să fac asta când am scris „mm”: Am vrut să scriu ”hmm” dar tasta h nu am apăsat-o bine..Din greșeală ți-am dat permanent, am vrut să îți dau 5 min. Că faci spam la un player care nu știe juca.. adică: bind v sentry_buil Există o reclamă în chat să scrie „sentryhelp”...nu este nevoie să areți unui ”noob” care tot spunea: „mai zici odată?” Eram eu pe srv. și mă puteam descurca..Deci ți-am dat unban. Permanent din greșeală ți-am dat.
_________________ Pro***
|
| Mie Dec 16, 2015 4:42 pm |
|
 |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
Pro fii mai atent data viitoare. T/C
PS : Assasins, data viitoare o sa dau T/C daca nu vii cu print !
|
| Mie Dec 16, 2015 4:45 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|