| Autor |
Mesaj |
|
Cobray
Membru
|
Nume Caracter: 1stCobray De cine esti banat: de catre: Aseara in jurul orei 18:00 am lasat contul la bonusat in map2 , a trebuit sa plec 1 ora cand am revenit contul a fost banat , am discutat cu [John] iar banul a fost dat de catre [Elyps] Motivul de care doresti uban: La inceput am dat mari sperante acestui srv am crezut ca Macu va face o fapta buna si ne va lasa sa jucam cinstit. Eu cu partenera mea jucam de la lv 1 in grup (Level actual 90) , jucand cinstit si fara programe ilegale care afecteaza serverul , am fost banat pe nedrept si fara nici o dovada . As dori unban pe acel cont si daca se poate si dovezi clare ca eu am folosit vre-un program ilegal . ~ Atitudine Shield~ Respecta munca curata. Pe ce data ai fost banat: pe data de 06.02.2016 http://imgur.com/NM4bb6p Asa vorbea Disney , Zee , DarkElff , Quann , BauBau de voi in seara cand a functionat /c pe chat sa stiti si voi cui luati apararea pe viitor 
|
| Dum Feb 07, 2016 8:04 am |
|
 |
|
Alexis
Membru
|
Unban Cobray !!! P.S: Alexis regele de la Ferrari
|
| Dum Feb 07, 2016 10:11 am |
|
 |
|
Ashley
Membru
|
 pentru Unban Am constatat zilele acestea ca foarte multe conturi sunt blocate/banate fara dovezi, jucatorii sau plans si au abandonat jocul din cauza conturilor banate fara dovezi sau ban pentru buguri vizuale.Eu ca player pe acest metin cat si donator am auzit ca partenerul meu de joc care joc de la level 1 si jucam curat binenteles am intrat in joc si am auzit caci contul lui este blocat pe ce baza nu stiu, nu stim ...pe forum nu se anunta pe server nu se anunta,cer din partea staff-ului sa se ia masuri in privinta asta sau sa ne dea o dovada in care sa dovedesca ca am incalcat regulamentul acestui server .Rog sa se ia masuri si sa imi luati in considerare acest mesaj, am pierdut munca,timp,si bani pentru acest metin pentru ce? pentru a ne trezi cu contul banat si sa nu stim de ce pentru ce? P.S: PE VIITOR LA ORICE BOSS VOM MERGE SI ORICE BATAIE VOM FILMA EXACT CA LA COUNTER-STRIKE CA SA NUMAI FIM ACUZATI SAU BANATI PE NEDREPT FARA DOVEZI DACA VOM MAI FI PE ACEST SERVER.  pentru Unban
|
| Dum Feb 07, 2016 1:11 pm |
|
 |
|
[John]
Membru
|
prin comanda /c toti vati folosit de ea e usor sa dati vina unu pe altu contu va ramane banat pana imi va arata Elyps Video-ul cu dovada flmata cu stima John
| Lun Feb 08, 2016 4:39 am |
|
 |
|
S3nzor
Membru
|
Chiar asa vrea sa vad si eu motivul pt care a luat ban. 
|
| Lun Feb 08, 2016 4:51 am |
|
 |
|
[John]
Membru
|
motivul este ca a folosti wallhack Cu stima John
| Lun Feb 08, 2016 4:55 am |
|
 |
|
S3nzor
Membru
|
Player mai curat ca el n-ai sa gasesti pe tot sv  Chiar vreau dovada video
|
| Lun Feb 08, 2016 4:57 am |
|
 |
|
Ashley
Membru
|
Apreciez ca sa raspuns la topicul de cerere unban. 100% nu are programe/hackuri in calculator sper sa nu treaca o luna pana vine Elyps cu video acela ce nu exista...pentru ca nu are de unde si nu are de ce... Si aceasta intarziere lasa de inteles ca nu exista asa ceva si decat favoritisme fiti corecti daca tot vreti sa faceti ceva din acest server, nu puteti tine un player banat atata timp cat nu exista dovezi, Stima si respect Alessa!
|
| Lun Feb 08, 2016 9:50 am |
|
 |
|
Cobray
Membru
|
De la un timp incep sa ma satur de voi , 1 Nu respectati playeri ii tratati cu mare indiferenta 2.Astept video-ul acela cu wallhack !  ) , dar promite-mi ca daca nu este nici un video vei iesi din staff pentru ca , la cum vorbiti playeri si la cat de mult va ocupati de srv ati merita sa nu aveti nici acei 300 playeri cat ii aveti . ASTEPT VIDEO ACELA , Puneti-va in situatia mea , un player cinstit ia ban iar cei care folosesc soft-uri ilegale au dreptul sa joace . Momentan pot spune ca este un srv fara succes . Astept sa vad ce se intampla pe viitor . 
|
| Lun Feb 08, 2016 11:34 am |
|
 |
|
GabiChiarEl
Membru
|
Nu vreau eu sa ma bag aiurea ,nu am nici o treaba nici cu shield si nici cu alta breasla de pe server dar si quann a folosit wallhack si a primit ban cum a avut Eminescu parte de Veronica + de cand a anuntat macu ca o sa verifice mapa beta si ati marit staffu Disney 103 a paralizat ,sa nu mai zic de cum bat ei bossi in beta si asa mai departe .
|
| Lun Feb 08, 2016 9:11 pm |
|
|