|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
j1anuChiarEl
Membru
|
Nume Caracter: j1anuChiarEl De cine esti banat: de catre Macu Motivul de care doresti uban:După cum spune John banul va rămâne fiindcă "am fost prins de elyps cu hack" vreau să văd și eu dovada + că am primit ban din cauză că eram pe 1 și ii dădeau toți pm , vreau să văd o mică dovadă măcar nu să mi se spună că am folosit nu știu ce fără dovezi. Alții au primit unban,eu nu primesc . Calep a fost lăsat să-și mute itemele și acum are 105 pe R3kt , eu frate am luat ban degeaba și îl lăsați acolo mai și donasem . Clar se fac favorizări. Pe ce data ai fost banat: În prima zi.
|
| Lun Feb 08, 2016 2:42 pm |
|
 |
|
[Mocanu]
Membru
|
Calmeaza-te . Pachetul pvm primit de la excLusive + ai avut hack . Daca te pun sa faci lv 1-61 nu il faci intr-o ora fara hack. Bafta
|
| Lun Feb 08, 2016 10:05 pm |
|
 |
|
j1anuChiarEl
Membru
|
1-61 cu inel xp ,leu,freză și licoare fac în 40 de minute,te pup prinț suferind și ce contează de la cine era pachetu, important e că era la mine.
|
| Lun Feb 08, 2016 10:21 pm |
|
 |
|
[John]
Membru
|
cont ramane banat a fost clar ai fost prins din prima zi cu hack de catre Elyps
cu stima John
| Lun Feb 08, 2016 11:20 pm |
|