Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Mar Apr 28, 2026 6:31 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 8 mesaje ] 
UnBan 
Autor Mesaj
Membru

Cum mă să dai ban 3 zile pentru că schimbam acadeaua cu inelu' semi-luna ? Nici măcar avertisment înainte sau ceva , direct kick + ban .
Ălora care te înjurau şi îți luau familia si morții la futut nu le dădeai nici măcar un mute . Mie ca schimbam alea intre ele , ban 3 zile .
Vreau unbun , ai dat pe nedrept !

Joi Feb 11, 2016 11:42 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

bv domnu John cum a zis si BadBoY , aseara o breasla de la rosii te-au facut in tot felul pe chat si nici macar mute nu le-ai dat , au stat pe mount la war nici o masura , si lui ca a schimbat inel cu acadea sa se vada efectu ala i-ai dat 3 zile ban? asta ti se pare corect sa te razbuni pe cei nevinovati? La dragon ne-ati dat kick sa bata shield nici macar cheile nu ni le-ai dat . RUSINE sa-ti fie pt atitudinea asta !!!

Joi Feb 11, 2016 11:48 am
Membru

Buna ziua , Deci noi nu am venit aici pe serverul vostru sa va bateti joc de noi ori regulile sunt facute pentru toata lumea ori va salutam din mers ! DUPA CUM AM VB SI CU MACUL CA PENTRU EL AM VENIT AICI vrem un staff corect si un joc cat mai curat ! Astept raspunsul STAFFului ! O zi buna , Boema Sefu Vostru .

Joi Feb 11, 2016 11:54 am
Membru

Salutari ! [John] , de un timp se accentuează incompetenta pe server si nu suna bine.
Cum sa ii dai ban pentru animația de la inel si acadea? Tu ești sănătos ? Ați mai facut o faza cu kick'u la dragon si nu mai știai cum sa o dai din colț in colț . O sa punem print'uri cu jucatori care te înjurau si se lăudau cu conturi sparte si nici măcar mute le-ai dat . SALUT SI SPER CA NE-AM FACUT ÎNȚELEȘI .

Joi Feb 11, 2016 12:12 pm
Membru

Frate daca tot vrei sa fi corect si sa ai un servar frumos fara retardati incearca sa dai BAN la aia care merita . Un regat rosu isi batea joc de tine te injurau si tu nu faceai nimic.! Imi iau KICK de la GM ca intru la dragon si imi pierd cheile muncite de mine .VREM UNBAN LA BADBOY nu a facut nimic .Si daca vrei sa dai BAN-uri incearca sa NIMERESTI BREASLA care aseara te'a facut in toate felurile.

SPER CA NE'AM FACUT INTELESi .

Joi Feb 11, 2016 12:13 pm
Membru

BA JOHN CE PNM FACEM MA DAI BAN CUM TI SE S..... FRATE LA AIA CARE TE INJURA DE MAMA FOCULUI NU DAI UN MUTE NU DAI KICK NU DAI NIK SI LUI BADBOY IAI DAT CA SCHIMBA O ACADEA CU INELU DEBLOCHEAZA FRATE CONTU CA SA NU FIE PROBLEME PE SERVAR SPER SA SE REZOLVE CU VB BUNA TE-AM PUPAT.

Joi Feb 11, 2016 12:27 pm
Membru

Mi-ar fi rusine sa fiu owner si sa ma injure in halul asta playerii. Mi-ar fi rusine sa nu le dau macar mute daca nu bann. apoi sa primeasca bann cei care se revolta pentru pasivitatea gm-ului in relatiile cu jucatorii. RESPECT [GHIEM]Boema

Joi Feb 11, 2016 12:59 pm
Membru

In breasla aia de la rosii se afla si martalogu de Disney ?:)))))

Joi Feb 11, 2016 2:55 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 8 mesaje ]