|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
wwA PlayCs
Membru
Membru din: Dum Noi 22, 2015 1:26 pm Mesaje: 301 Localitate: Sibiu
Steam ID: magenkyo17
Skype ID: sound_cstrike
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
După cum am observat, multe persoane întreabă cum se face cerere de admin pentru serverele comunității PLAYCS! Nu cred că a mai făcut cineva așa un tutorial, dar mă rog!
1. Primul pas in a face o cerere de admin, să spunem că aveți cont pe forum este citirea regulamentului acelui server! (Dacă nu aveți cont pe forum, vă invit să vă înregistrați ÎNREGISTRARE FORUM PLAYCS ) 1.1 După cum bine știti, comunitatea dispune de mai multe servere, acum necesită după cum am zis mai sus, citirea regulamentului acelui server. În lista de mai jos avem regulamentele fiecărui server ! REGULAMENT CS.PLAYCS.RO REGULAMENT ZM.PLAYCS.RO REGULAMENT RESPAWN.PLAYCS.RO REGULAMENT CHINDIA.PLAYCS.RO REGULAMENT DR.PLAYCS.RO REGULAMENT ZE.PLAYCS.RO REGULAMENT GTR.PLAYCS.RO REGULAMENT HNS.PLAYCS.RO Atenție! Dacă nu iți găsești serverul în lista de mai sus, înseamnă că regulamentul lui nu l-am văzut! 2. Bun, acum să revenim la cerere admine-ului, orice cerere se face după un anumit model, mai jos sunt toate categoriile de cereri admin pentru serverele PLAYCS! CERERI ADMINE CS.PLAYCS.RO CERERI ADMINE ZM.PLAYCS.RO CERERI ADMINE RESPAWN.PLAYCS.RO CERERI ADMINE PTBL.PLAYCS.RO CERERI ADMINE HNS.PLAYCS.RO CERERI ADMINE GTR.PLAYCS.RO CERERI ADMINE ZE.PLAYCS.RO CERERI ADMINE DR.PLAYCS.RO CERERI ADMINE GUNGAME.PLAYCS.RO CERERI ADMINE CSDM.PLAYCS.RO CERERI ADMINE CHINDIA.PLAYCS.RO
3. Dacă nu respectați modelele fiecărui server, cererea riscă să fie trimisă la coș ! 3.1 Sper că v-am fost de ajutor, și îmi doresc să-mi fie munca apreciată ! Tutorial făcut în totalitate de wwllkkA pentru PLAYCS Romania
_________________ ș-am numa vorbe de aur,ingropama-ti in bvlgari!
|
| Lun Dec 14, 2015 7:56 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|