|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
wwA PlayCs
Membru
Membru din: Dum Noi 22, 2015 1:26 pm Mesaje: 301 Localitate: Sibiu
Steam ID: magenkyo17
Skype ID: sound_cstrike
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Addons CSDM AMXX v3.0 LINUXDescriere : Este un addons de tip AmxModX , mod CSDM (respawn) .Autor : TacTicalVersiune : v3.0Download : GirlSharePluginuri Adugate :Cod:admin_freelook.amxx advanced_gag.amxx advanced_blind.amxx amx_last.amxx ghostchat.amxx resetscore.amxx ultimate_ssx.amxx admanager.amxx amx_destroy.amxx descriptive_fire_in_the_hole.amxx harti.amxx high_ping_kicker.amxx join_ip.amxx m_tfix.amxx plugin_played_time.amxx ut_killstreak_adv.amxx xredirect.amxx gamemenu.amxx steamslot.amxx amxx_fuckoff.amxx knife_powers.amxx amx_parachute.amxx ps_heatmaps.amxx hqh_hp_award.amxx multijump.amxx map_scheduler.amxx showndead_bug_fix.amxx abd.amxx player_transfer.amxx rank_rankstats_top.amxx semiclip.amxx amx_showip.amxxPluginuri CSDM :Cod:csdm_main.amxx csdm_equip.amxx ;spawn_editor.amxx ;csdm_tickets.amxx ;csdm_itemmode.amxx csdm_spawn_preset.amxx csdm_misc.amxx csdm_teambalancer.amxx csdm_protection.amxx csdm_ffa.amxxInformatii :Pentru a modifica mesajele din chat intrati in addons\amxmodx\configs al gasiti an advertisements.iniamx_Who"OwNeR", "Co-OwNeR", "AmiRaL", "MaReSaL", "GeNeRaL", "CoLoNeL", "MaIoR", "SeRgEnT", "Slot"========"abcdefghijklmnopqrstu", "abcdefghijklmnopqrst", "abcdefghijlmnopqrst", "abcdefghijlmnopqrs", "abcdefijlmnopqr", "abcdefijlmnop", "abcdefijlmn", "abcefijmn", "ab"Am adaugat cateva pluginuri FUNNu are errori sau buguri addonusul merge perfect Enjoy
_________________ ș-am numa vorbe de aur,ingropama-ti in bvlgari!
|
| Sâm Dec 05, 2015 2:19 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|