Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Apr 17, 2026 11:27 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
scoatere slot LloyD 
Autor Mesaj
Membru

Lam prins cu wall pe LloyD

Iam facut poze si iam zis sa imi trimita pozele pe mess sau Facebook
Nu a vrut sa le trimita si a iesit afara din joc
Sa nu ii se scoata banul pana nu arata pozele
A avut dreptate Lorenzo ca joaca cu wall
VA multumesc ca ma-ti suportat :ymparty: 8-} ;)

Dum Oct 25, 2015 5:40 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Mutat de la Cereri privilegii la Reclamatii .
Lloyd , te asteptam cu pozele.

Regulament general al forumului
Imagine
Imagine

Dum Oct 25, 2015 6:08 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO
DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Eu nici nu am intrat azi pe server ? Esti sigur ca am fost eu ? Ai vreo dovada ca mi-ai facut poze si am iesit ? Ai vreo dovada ca eram eu ? Mi-ai luat steam id-ul ? Ai facut poza ca era steamId-ul meu ?
PS: Filimon, daca erai asa sigur ca eram eu si ca am iesit cand mi-ai facut poze cu toate ca nu imi amintesc sa fi intrat azi pe server de ce nu ma ai in banlistul cu codati ?

Nu vreau sa zic ca bate la ochi ce se intampla dar chiar bate. Ma rog, astept dovada ta sau sa se caute in consola serverului ca s-a intamplat asa ceva si ca avea steamid-ul sau ip-ul meu, din cate ati vazut am ip static

PS2 : Din cate m-am uitat in topicuri am vazut ca nu aveti amx_ss.. cum mi-ai facut tu poze daca nu aveti comanda asta ? :))

I-am dat mesaj privat lu bunica sa se uite in consola sa vada cand s-a intamplat incidentul si cand mi s-au facut asa zisele poze, pana atunci as astepta si o dovada de la tine filimon :)

Imagine

Lorenzo la timpul ala era administrator ca tine, daca el nu avea atunci amx_ss nici tu nu ai acum asa ca esti doar un mincinos :) Link : cerere-unban-t647.html
M-am uitat in comenzile amx ale serverului, nu aveti amx_ss. inca o dovada de minciuna ordinara, doresc scoaterea adminului acestui individ pe motiv de inselatorie :) !

Dum Oct 25, 2015 8:15 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Lloyd , avem ss dar e o forma slaba a acestuia .
Bun si asa deca nimic .
Fillimon nu te are la codati pt ca in mod normal nu e inca o regula ...
Stii deja ca in mod normal cand un admin face poza la un player , daca nu primeste pozele il baneaza !
Parerea mea :
Observ ca din data de 24 bunica ti-a acceptat Slot , daca e asa stim cu toti ce inseamna asta
(setinfo _pw xxxxxx)
dar sa vedem ce zice si el (bunica) cand ti-a bagat accesu ? :-\
in Principiu nu prea ai de ce sa te agiti , daca esti curat .
De Ce ?
Rasp : pt ca daca nu ai fost tu , atunci Filimon a banat IP care nu s-a supus regulamentului .
Dar daca tu ai ban si nu poti intra ,atunci inseamna ca are ip tau , deci ... fara deci :P

Sunt curios , oare admini trebuie sa faca si un scurt demo sa demonstrezw ca a facut ss ? :)) :-w wtf :P

Referitor la banlist codati , am la codati , demouri si ip-uri de pufff , plus ca de putin timp am reinstalat windows si ce mai aveam si acolo ... In principiu am pus ce am avut timp , la fel si alti Admini ...

lor3nzo87 /Skype
Imagine
Imagine

Imagine

Lun Oct 26, 2015 6:55 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Eu iam activat slot-ul in data de 24/10 seara,am actualizat tot in seara aia si lista de admini.
SS-ul se va folosi doar cand nu suntem siguri de demo .. Tot demo ramane baza. propunere-t656.html cititii ce zice DR.catre final,unde e demo Filimon?
Regula nr.6 pt. admini...regulament-server-playcs-t6.html...
Asteptam dovada Filimon...

Lun Oct 26, 2015 10:25 am
Membru

DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
@Lorenzo. Uite cum cred eu ca sta treaba, dupa ce am facut reclamatie tu cu Filimon pentru ca sunteti prieteni v-ati pus contra mea ( nu am idee de ce, probabil ai luat-o prea personal ). Am pus iP-ul si SteamId-ul meu pe site asa ca Filimon avea de unde sa le ia ca sa imi dea ban, mai ales ca eu ieri nu am intrat deloc p e server avand ban. Filimon daca imi facea SS mie, logic era sa dea un amx_who inainte in consola sa apara ca sunt pe sv cu slot si sa apara eventual ip-ul meu ( care e static ) + steamId-ul. Fazele gen ti-am facut ss si ai iesit, ai ban sunt fumate de acum vreo 4 ani cand nimeni nu avea topic de dovezi si restu pe forumuri. Merci :)

PS : Nu am fost ieri pe sv, zice si gametracker. Imagine

Lun Oct 26, 2015 1:13 pm
Membru

nu aveam de ce sa fac demo daca iam facut poze, pe demo nu se vede clar ca are wall si iam facut poze dar de ce nu mia trimis pozele si a iesit nu aveam cum sai dau ban la altu ca el are slot asa poate sa zica oricine ca nu a fost el de ce ati mai bagat amx_ss daca imi trebuie dovada care este la ei in calculator
Nu sa specificat ca trebuie sa fac si demo daca iam facut poze
Ramane la aprecierea voastra daca ii scoateti banul
eu doar mi-am facut datoria
alta data o sa fac demo la amx_ss
dar va spun sigur ca avea wall
mai si minte ca nu a fost el cand el are slot
imi pare rau ca nu am facut si demo
Si nu sunt prieten cu lorenzo suntem doar jucatorii si atat

Lun Oct 26, 2015 4:18 pm
Membru

daca am gresit cu ceva imi cer scuze dar mi-am facut datoria

Nu sa specificat ca trebuie sa fac demo la amx_ss nu am avut de unde sa stiu nu scrie in regulament
dar pentru ca ca nu am probe ramane la aprecierea voastra daca continua sa joace

IMI cer scuze daca am gresit cu ceva mi-am facut datoria

Lun Oct 26, 2015 4:33 pm
Membru

DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Prietene Filimon, nu ai dovada si esti un mincinos. GameTracker iti da peste nas si iti spune ca eu nu am fost intrat ieri cand cica mi-ai facut poze, deci in concluzie esti un mincinos ! Rog sa i se scoata adminul, cine stie ce a mai facut ! Mi-ai luat ip-ul de pe forum si mi-ai dat ban fara dovada ca un nesimtit, nu inteleg de ce si din ce motiv ! Dar GameTracker nu minte iar tu minti, ieri nu am intrat pe server deci nu ai facut niciun SS. Rog inca o data sa i se scoata adminul !

Uite ce zice in regulament : 6.
Nu este permisa banarea unui player fara dovada. In cazul altui admin, nu aveti voie sa va banati intre voi.Daca aveti o presupunere despre alt admin cum ca ar fi codat, ii faceti demo si cu dovada prezentati o reclamatie impotriva acestuia si impreuna vom lua o decizie. ; Tu fix asta ai facut, mincinosule !

Lun Oct 26, 2015 4:47 pm
Membru

nu am de ce sa iti dau ban ca nu am nimic cu tine si nici nu ma intereseaza
de tine eu mi-am facut datoria tu trebuia sa arati pozele
nici nu stiu de unde sa iti iau IP asa ca nu te mai scuza ca tiam luat IP de unde stii tu

Lun Oct 26, 2015 5:27 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul