|
Anunt! Deschidem si servere de alte jocuri?
Anunt! Deschidem si servere de alte jocuri?
| Autor |
Mesaj |
|
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
|
Buna tuturor!
Am stat putin si am meditat. Ne gandim sa mai avansam putin, si in alte jocuri. Pana acum avem servere de counter strike 1.6, metin2, cat si Team speak 3.
As dori sa deschid un server de SAMP si/sau, un server de Counter Strike Global Offensive.Acest topic il fac in scopul:1. De a afla parerile voastre, bine argumentate, care server e mai bun, care se populeaza mai usor, etc 2. De a gasi, administratori, cu experienta, in vreunul dintre serverele respective, atat pentru a-l creea, pe gustul jucatoriilor, cat si pentru a-l administra, in continuare.
Lasati fiecare, mai jos, parerile, iar daca sunt persoane cu experienta, sa specifice, in ce domeniu ar face fata.
|
| Mie Feb 10, 2016 8:44 am |
|
 |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
Alecs, sincer sa spun, nu iti recomand sa mai deschizi tu inca un server.
In primul rand la ora actuala ai destule servere platite de tine iar dupa un timp probabil o sa iti dai seama ca nu se merita sa bagi atatia bani in lumea virtuala. Insa daca chiar vrei, eu am votat pentru CS:GO. Un server CS:GO competitive atrage foarte multi playeri, poti vedea pe comunitatile mari care au servere de CS:GO competitive ca mereu sunt full mai ales daca sunt multi romani. Aici in comunitate ar fi un dezavantaj ambele, jucatori de sa-mp nu avem deloc iar de CS:GO nici atat, majoritatea din comunitate nu au steam nici CS 1.6
Parere personala, sper sa nu o iei in nume de rau
|
| Mie Feb 10, 2016 11:04 am |
|
 |
|
Nocti
Membru
Membru din: Mie Dec 16, 2015 7:18 pm Mesaje: 290 Localitate: Focsani
Skype ID: Niscoveanu Valentin
Yahoo ID: nvali02
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: DR.PLAYCS.RO
|
Eu sincer sunt bata la toate serverele ( mai ales la administrarea lor ), deci nu ma bag. Am persoane in lista de skype care joaca sa:mp, vreo 20 si probabil ar veni ceva, iar pe csgo am si acolo vreo 10. Orice joc deschizi tot iti voi aduce ceva playeri.
In momentul de fata, un server CS:GO ar fi super. Mai ales ca aceasta comunitate se numeste Play"cs". Si se vede ca investesti in gaming, baiat serios. Bravo!
_________________ Detinator dr.playcs.ro
|
| Mie Feb 10, 2016 11:28 am |
|
 |
|
bLacK
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:50 am Mesaje: 686 Localitate: Buzău
Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
|
Un CS GO ! vot !
|
| Mie Feb 10, 2016 11:39 am |
|
 |
|
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
CS:GO cu putina reclama si facut foarte bine o sa ai playerii !
|
| Mie Feb 10, 2016 1:05 pm |
|
 |
|
xside69
Membru
|
Am o gramada de experienta in sa:mp si pot spune ca am incercat si eu sa deschid un server si am avut pe el un script extraordinar, dar cand am ajuns la final am realizat ca nu se merita, va intrebati de ce ? Simplu cand faci un server de sa-mp toata lumea vine doar pentru functii dupa ce s-au dat functiile nu mai joaca mai nimeni, cunosc o gramada de lume care deschide server de sa-mp si cu reclama multa si promisiuni etc. si in prima zi sa zicem ca ajung la 100-150 ( daca owner-ul e cunoscut in sa:mp ) si dupa ce s-au oferit functiile oameni ajung pe server cu maxim 50 de jucatori, un alt motiv mai este si ca toata lumea se joaca pe cele 3 servere mari si nimeni nu se intoarce de acolo de unde au avere anumite ore jucate ( adica sanse mai mari la functii acolo).
CS:GO se merita, am un prieten care a facut pluggin si alte lucruri si el facand reclama avea full pe server ( server de zm ) si avea parte chiar si de donatii, dar el a avut si cui sa-i faca reclama in lista cred ca are 250 de "amici virtuali" care joaca cs:go
|
| Mie Feb 10, 2016 2:21 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
|
Avem servere de cs, avem server de Metin si Ts, dece nu si un server CS:GO ar fii frumos sa avem si un server de CS:GO in comunitate. 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Mie Feb 10, 2016 2:22 pm |
|
 |
|
Pro***
Membru
|
Servăr de cs go ar fi f frumos alecs !
_________________ Pro***
|
| Mie Feb 10, 2016 5:56 pm |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
|
Am deschis SA:MP deja, daca stie cineva sa faca un server si sa rezolve buguri, sa lase pm sau post aici. Voi recruta administratori pentru el.
|
| Mie Feb 10, 2016 8:10 pm |
|
 |
|
TayFun
Membru
Membru din: Joi Ian 28, 2016 8:40 am Mesaje: 12 Localitate: Germany
|
Ambele deschise 
|
| Sâm Feb 13, 2016 6:18 pm |