| Autor |
Mesaj |
|
Angel
Membru
|
( continuare ) In sfarsit... a trecut si noaptea si bula dimineata si amenintat ca nu mai intra in casa daca mai bea el pleaca cica la munca dar....iar se pune pe baut . Si la masa cu toti prietenii lui drojdieri sta si bea si bea si bea si apoi din vorba in vorba : - Ma Bula daca ai baut ce? Fii mai destept suni la usa si ea o sa iti deschida in lant usa nu ? Bula : - Pai da asa a zis ! - Pai tu cum deschide usa cum PAC atunci hainele in casa ! Bula : - De ce sa fac asta ? - Sa ti le dea inapoi deschide usa normal nu ? Bula : - Da asa cred ! - Pai vezi Bula atunci e momentul cand intrii in casa fara probleme ! Si mai trec 2 -3 ore si la un momendat nah, Bula pleaca.... face cum i s-a zis... se deschide usa el arunca hainele si apoi se aude : - Urmeaza Statia Marasesti , cu peronul pe partea dreapta, stimati calatori trenul circula in directia Dristor 2 ! 
|
| Sâm Sep 26, 2015 8:43 am |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
La ora de istorie discută despre al II-lea război mondial. Învăţătoarea întreabă: - A murit cineva din familia cuiva atunci? Vasile spune: - Bunicul meu a murit lângă Berlin, într-o tabără mai mică de concentrare. Învăţătoarea: - Îmi pare rău, copii ridicaţi-vă, să ţinem 2 minute de comemorare. Trec cele două minute de comemorare, Bulă ia cuvântul: - Şi bunicul meu a murit la Auschwitz. Învăţătoarea: - Condoleanţele mele, copii, comemorare de 5 minute! După cele 5 minute, învăţătoarea întreabă: - Bulă, aş putea afla cum a murit bunicul tău? - Desigur. S-a îmbătat ca un porc şi a căzut din turnul de veghere. 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Lun Oct 05, 2015 12:28 am |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
PROFESOARA -Bulă, tu ce vrei să te faci când vei fi mare? BULA- Visez să fiu miliardar, ca tatăl meu. PROFESOARA- Pai ce, tatăl tău e miliardar? BULA- Nu, şi el visează. 
|
| Sâm Oct 24, 2015 3:17 pm |
|
 |
|
SycylyanU
Membru
|
Se intalnesc Bula si cu Strula: - Ce faci Bula, cum iti merge? - Bine, am intrat in afaceri cu un cumnat. Am deschis un magazin. - Da? Cu ce? - Cu ranga!
_________________ DyabolyC
|
| Vin Dec 18, 2015 2:12 pm |
|
 |
|
Pro***
Membru
|
 Ok deci: Bula, neavand studii, se hotaraste sa-si faca o ferma. In prima luna isi cumpara 100 de pui, in a doua luna isi mai cumpara 100 si tot asa timp de un an. Dupa un an se intalneste cu Strula: - Ce-ti mai face ferma, mai Bula ? intreba Strula. - Rau Strula, rau ! - Da de ce? - Pai nu mai am nici un pui ! - Cum asa ?! - Nu stiu, ma. Cred ca fac ceva gresit. Ori ii plantez prea adanc ori nu ii ud destul ...
_________________ Pro***
|
| Sâm Dec 19, 2015 6:23 pm |
|
 |
|
Pro***
Membru
|
Incă una:-Bula ai citit ''Iarna pe ulita'' ? -Cum domnu' profesor eu nu am citit nici vara pe terasa si ma intrebati daca am citit iarna pe ulita?
_________________ Pro***
|
| Sâm Dec 19, 2015 6:24 pm |
|
 |
|
SycylyanU
Membru
|
este un tigan un francez si bula . ei vor sa se casatoreasca cu o printesa dat tacsu a vrut sai testeze pe toti adica le dadeao o galeata de 10 litri plina ei trebuiau sa o care pe p..a de la parter pana la etajul 10 lu tiganu i sa rupt p..a la etajul 4 lu francez i sa rupt la 7 vine si bula la etajul 9 se aude plosc imparatul il intreaba ceai facut bula eu nimic sa rupt manerul la galeta
|
| Lun Ian 04, 2016 10:42 pm |
|
 |
|
SycylyanU
Membru
|
Un tigan care nu se tunsese de 2 ani sa dus sa se tunda.Frizerul la tuns si spre sfarsit ia zis: -Stai sati dau cu ceva in cap(cu o solutie)! Apoi tiganul: -Tulai eu vin la frizerie sa ma tund sau sa imi dai tu cu ceva in cap sa ma omori?!
|
| Lun Ian 04, 2016 10:45 pm |
|
 |
|
SycylyanU
Membru
|
Tiganul statea lungit pe pat j se juca cu purandelul la care piranda ii zice: Ce faci mo,ii dai p...a sa se joace la copil ?ce vrei mo,sai dau cutitu sa se taie
|
| Lun Ian 04, 2016 10:57 pm |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
Glume :
-Cum chemi un caine fara picioare? -Poti sa il chemi ca nu vine -De ce poarta blondele cuie in buzunar? -Pentru ca, cauta ciocan 
|
| Mar Feb 02, 2016 11:02 am |
|
|