Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Mie Apr 29, 2026 5:20 am

Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
banip sau ban caracter? 
Autor Mesaj
Membru

Din cate vad tot mai multa lume se plange ca nu a folosit hack si a luat ban sau ca el folosea hack pe contu mic si a luat si pe cel mare , sau altii care au folosit si au intrat si pe alte conturi ale amiciilor si sau trezit si altii cu ban din cauza ip-ului.... sa prins hackerul banati contul respectiv nu toate conturile este absurd, probabil este mai usor pentru staff sa baneze pe ip sau cei care au ip dinamic pot nimeri ip-ul respectiv banat, dar asa scade numarul jucatoriilor...Mi-e indiferent problema este ca numai am cu cine juca cu cine sa ma mai bat :))..oricum nu citeste nimeni si nu raspunde nimeni..va ador

P.S Totusi as vrea sa vad pareriile voastre ale jucatorilor si al staff-ului.

sau dati T/C numai conteaza

Joi Feb 11, 2016 2:25 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Eu zic ca ar fi ok si banarea playerilor care merita :))) sa nu mai fie pupati in cur jucatorii "mari" sau prietenii lu' Macu,chiar nu stiu cum sa-i mai numesc .Cand am intrat pe server prima oara multii mi-au zis ca nu merita,ca Macu face manevre,pana acum nu jucasem serios la el pe server ,mai bine nu mai jucam ca tot ce se zicea despre Macu acum s-a confirmat :))) ,voi jucati serios acolo cum trebuie ca diSney urla prin conferinte la astia din staff ,citez : " Coaieee,ala are 3k minute si eu sunt nedormit de 3 saptamani" .Ce sa fac disney ? sa-ti dau mintea mea nu pot..

Joi Feb 11, 2016 2:52 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 2 mesaje ]