Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 6:34 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 
reclamatie Petryk 
Autor Mesaj
Membru

Nick : reyzor
Nick-ul Admin/Player : pETRYK (in orice caz e admin,deci trebuie sa posteze in banlist...daca are asa ceva :| )
Motiv : wall
Dovada : http://www36.zippyshare.com/v/gvZd8Xnq/file.htm (demo)
Altele : Eu m-am uitat in banlist si nici nu-i vad topicul....eram eu vs el pe srv la un momentdat...eu il tot omoram pe fy_snow si la un moment dat i-am zis: "mere wallul" si el imi zice ai "belito" pika :| (pacat ca n-am apucat sa fac poza ca mi-a dat repede pika) Vreau si eu sa vad dovada lui! MERITA REMOVE :) E MISTO CA AVETI PE SRV Autorecorded...e mult mai usor sa dati remove la cei nefolositori...O mica intrebare...cum de are acces acest jucator la pika?I-a fost lene sa imi faca poze?Dura maxim 1 minut sa scrii in consola asta si daca nu i le dadeam ban,pika,destroy ce voia el :| Sa vad dovada frate...nu cuvintele mele :| In fine...nu cred ca asta se considera dovada...Si acum trebuie sa reinstalez ca prostul cs-ul X( X( X( Si la ce viteza grozava am trebuie sa astept vreo 2 ore
P.S: Multumesc anticipat

Vin Ian 15, 2016 4:06 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO
DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Lasa-mi ora ( cat mai exacta ) cand ai primit ca sa ma uit in log-uri. Daca se adevereste ce spui adminul o sa primeasca -1 sau chiar remove.

Intre timp, Petryk te astept cu o explicatie.

Vin Ian 15, 2016 5:41 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

in jur de 14:00...

Vin Ian 15, 2016 5:46 pm
Membru

DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Cand ajung acasa o sa verific

Vin Ian 15, 2016 5:59 pm
Membru

Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
Il asteptam pe petrik cu dovada/argument !

Vin Ian 15, 2016 6:03 pm
Membru

Nimic nu-I adevarat din ce spune reyzor lam asteptat sami dea pozele 5 min si speune ca nu stie de unde sa le ia, si iam explicat cum sa gaseasca pozele si nu vroia sa-mi dea pozele si nu iam dat nicio pika. Si chiar vreau sa vad daca am avut wall, el avea wall a fost si dat prin U@ de catre jucatorul "firii" e este martor si spunea ca isi baga **** in serverul de cacat!!! Deci atat am avut de spus si de argumentat si acest.. fie il credeti pe reyzor fie pe mine dar mie chiar imi place serverul si imi dau foarte tare silinta ca sal protejez sa fie un joc curat si tot ce trebuie la el, cum am spus na vrut sa-mi dea pozele si a adus vorbe urate asupra serverului.

Vin Ian 15, 2016 6:21 pm
Membru

DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
| 15:37:55 |- Harta: fy_snow|- TimeLeft: 0:00| pETRYK [ STEAM_0:0:956573847 | 86.30.159.145 ] 'amx_pika reyzor'

Petryk daca nu ai o dovada la acest pika o sa primesti -1 in grad si vei ajunge la helper.

Iti las timp pana maine sa vii cu o dovada

Vin Ian 15, 2016 8:02 pm
Membru

BRAVO LLOYD!Baiatul asta chiar delireaza :) nici nu mi-a facut poze :) am zis si mai zic o data :) DOVADA IN POZE/DEMO SPUNE TOTUL!Nu mai inventa povesti de Eminescu
Apropo?-1 pentru un pika dat degeaba?mi se pare cam slabut...Si nu te-ai gandit bine ce sa minti :) ca pot dovedi ca stiu unde se gasesc pozele :) si mai mult sa le dau:) intrebare?cum de am putut sa uploadez demoul care e mai complicat decat trimiterea unor amarate poze?Daca vreti ma puteti testa,facandu-mi poze si sa vedeti ca le pot da si intr-un minut :) Si cand am zis eu ca tu ai wall wtf??La felul cum jucai....Frate nu am nimic cu tine dar nu ai deloc experienta in adminat :| Exista consola si se vede in loguri toata actiunea...recunosc ca-l pacaleam...ii ziceam in gluma daca e voie cu coduri,el a zis da,eu ok si dupa am zis mere wallul...ii trebuia poze atata tot...Ii dadeam si eu dovada ca am luat Pika...folderul cu REBUFFED care nu poate fi sters...am cautat si pe net cum sa sterg dar n-am permisiunea de la administrator?cum fac?Si cine e acest administrator?Cel care mi-a dat pika sau ownerii?

Vin Ian 15, 2016 8:22 pm
Membru

DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Avand in vedere ca e incepator si ca e prima greseala de acest fel o sa primeasca doar -1. La cel mai mic grad de admin, Helper. Reyzor lasa-mi steamid si ip sa iti dau unban.

Petryk -1 !

Vin Ian 15, 2016 9:01 pm
Membru

Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
Problema Rezolvata !

#Lock.

Sâm Ian 30, 2016 10:27 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 10 mesaje ]