|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
^*Formidable*^
Membru
|
1. Nick-ul cu care jucaţi pe server :^*Formidable*^ 2. De unde eşti? : Bucuresti . 3. Cati ani ai? : 15 ani si jumatate ... 4. De cât timp joci pe acest server? : 98 de ore. 5. Ore jucate? : 132 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : Desigur ... Imi este cel mai bun prieten. 7. Ce rank doresti? : As dori Admin 8.Donatii( Cine doreste poate si dona) : Donez , nu este nici o problema. 9. Daca doresti te poti alatura clanului nostru [xDmG] # : Nu Multumesc...
Cam Atat ...Mereu Sunt Activ Dimineata...Une Ori Chiar Si Seara !!! Good Luck , Bro! Thank You!!! Never Say Never! Only And One.
|
| Mie Ian 20, 2016 1:19 pm |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
Hmmm... bLaCk, scuze ca ma bag dar daca as fii in locul tau nu i-as da nici slot uite motivele :cerere-admin-t2216.html : acici a facut pe vest si a mintit cerere-admin-helper-t2218.html : aici a facut pe GG si a mintit. inca o data SCZ de post aiurea 
|
| Mie Ian 20, 2016 1:37 pm |
|
 |
|
appe
Membru
|
Imi place, minti mult si prost !! Respins T/C !
_________________ Y!M: apee.appe Facebook: Plaian Victor Respecta si vei fi respectatBlack.PlayCs.Ro
|
| Mie Ian 20, 2016 3:25 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|