Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 9:45 am

Răspunde la subiect  [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
[Propuneri]Dr.PlayCS.RO 
Autor Mesaj
Membru

nu ai inteles la 1.. el daca nu scrie free...poate activa...si nu inteleg de ce..daca nu activeaza de la inceput...sa activeze pe final sau pe la mijloc..ca sa te omoare sa nu mai treci...si credema ca is ..nu foarte multi dar se ajunge si pana la 5-8 playeri dupa 00. si de aici am intrebat asta..ca uni imi ziceau ''te rog lasa.ma sa scurtez ca filmez..sau lasa.ma sa urc pe mapa... hai sa ne distram si noi scurtand...'' etc...
dupa cate am vazut pe sv..o data la 5 runde are voie un T sa scrie /free...cel putin asa am vazut ca scrie..am fost T si am dat /free si imi zicea ceva gen ''ai ale free mod.. numai dupa 5 runde poti alege din nou'' sau ceva asemanator.

Lun Feb 01, 2016 1:28 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

De ce sa activeze de la inceput? Sa le puna pe cele mai usoare? Cele usoare se pun de obicei cand raman 1-2 playeri care nu stiu sa faca b-hop.
Asa, se activeaza pe la sfarsit. Ca va da impresia ca lasa " FREE" . Asa fac cam toti , inclusiv eu ^^
Deci data viitoare sa te astepti la orice de la un Tero.
Cat despre scurtat si urcat pe mapa, pot fi si 3 playeri cu tine. Aplici comenzile in consecinta. Nu se fac diferente ^^
Distractie placuta ! ^^

Lun Feb 01, 2016 2:31 pm
Membru

ok voi decideti..eu doar am venit cu niste idei..macar daca ar exista un vot ..care sa il dea cei de la ct.. de ex /vot si sa apara pe ecrat ''vrei ca runda asta sa fie free? -da..-nu'' .. dar voi stiti ce ii mai bine..asa ca....

Mar Feb 02, 2016 10:56 am
Membru

Asta cu free e discutabil, deoarece tero are meniu cu arme s.a.m.d. , daca chiar vreai sa-i dai arma il intrebi inainte sa intri la tero si daca accepta bine , daca nu tot bine ( in caz ca el accepta si dupa i-ai dat arma si te-a omorat atunci ii poti da slay, desigur cu dovezi )

Mar Feb 02, 2016 2:30 pm
Membru

S-a mai duscutat cumva daca se pot scoate he de la meniul de la tero ? Playerii se tot sinucid... daca 1 face asa, restul vor face si ei deoarece dc sa stea ei t cand altii nu stau

Joi Feb 04, 2016 11:34 am
Membru

Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO
DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
O sa scot He de la meniul T

Joi Feb 04, 2016 1:34 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Salut as vrea sa se adauge bind q +rope , sa se inlocuiasca chestia aia care il lasa pe tero sa aleaga ce vrea( e prea banala ) si sa fie inlocuita de duel cu ultimul CT !! , as mai propune ca toti adminii sa ave scrisul verde ( sau o alta culoare) ca sa se faca o deosebire , sa mearga /admin , sa fie /preturi ( sa arate preturile adminelor ) . Si cam atat deocamndata . Cred ca asta daca toate astea sar pune in practica , nr actual de jucatori sar dubla . Garantez !!

Joi Feb 04, 2016 11:38 pm
Membru

Rope si Hook exista daca vrei poti sa donezi pentru VIP, iar pentru restu nu le vad rostu, iar cel cu /admins se va adauga daca va vrea LLoyd si probabil /preturi se va adauga curand :)

Vin Feb 05, 2016 1:38 am
Membru

Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO
DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Preturile o sa le pun in weekend. Adminii online o sa ii pun si pe ei, sa le apara doar numele atat sau scrisul verde, o sa aleg una. Rope exista pentru vipi.

Vin Feb 05, 2016 2:14 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

La partea legata de admini ( /admins sau /who si cu scrisu de alta culoare) nu sunt de acord. Un player daca folosesti aim / speed / slow jump si vede un admin onlline il poate dezactiva imediat. Asa daca nu are habar ce admin e on il foloseste fara stres si este prins usor.

Sâm Feb 06, 2016 12:04 am
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 80 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul