Dupa cum spune si titlul vand cont STEAM cu 28 jocuri. Tot ce apare in poza exluzand Fear2
Nu are ban sau ceva pe nimic, ofer teste prin teamviewer si tot ce vreti Nu dau primul, sunt destul de cunoscut ca persoana avand 3 servere, Moderator Global, Canal youtube 2000Abonati asa ca nu ma pierd la 25 euro
Am sters datele din print pentru a nu primii report sau mai stiu eu ce de la copilasi
Pret : 25 Euro usor negociabil ( Valoreaza de cel putin 3 ori mai mult dar eu folosesc doar CS:GO si din motivul asta il dau asa ieftin )
steamul asta merita maxim 15 euro maxim. nu costa de 3 ori mai mult cum ai spus tu. pentru ca le ai luat la reducere. plus ca le dai si la mana a doua, intereseaza te pe orice comunitate mare si vezi cat costa
Mie Iun 22, 2016 2:38 pm
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum