|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Andrada!
Membru
|
Aici imi voi posta eu banurile!
| Mar Feb 16, 2016 8:56 pm |
|
 |
|
Andrada!
Membru
|
Nick : Bzn Motiv : Retry.Gag Dovada : 
| Sâm Feb 20, 2016 9:50 pm |
|
 |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
In poza pe care ai postat-o ca "Dovada" nu se vede ca a primit gag si dupa a dat retry . Ce vad eu in poza este ca i-ai dat ban 120 min pe motiv de retry si dupa a parasit serverul (deoarece a primit ban) . P.S: Dupa cum stiu eu aici se posteaza doar banurile de 500+ minute . 
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Dum Feb 21, 2016 10:48 pm |
|
 |
|
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
#Adminii sunt obligati sa aiba dovada la fiecare ban permanent sau ban ce depaseste 120 minute ! Poftim ! 
|
| Dum Feb 21, 2016 10:57 pm |
|
 |
|
bZn
Membru
|
Nu zic iar ca am ceva cu Andrada, dar in poza se vede ca mi-ai dat ban, AVAND GAG, iar cand imi dai ban parasesc automat sv-ul, iar atunci aveam gag si cand mi-ai dat ban m-a dat serverul afara, deaia a aparut Jucatorul cu gag a parasit serverul, deci nu ai dovada ca am dat retry gag. SA NU SE IASA CEARTA CA IAR ANDRADA FOLOSESTE COMENZI AIUREA PE MINE .
|
| Lun Feb 22, 2016 9:55 am |
|
 |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
Da Grand Master . Stiu ca trebuie sa avem dovada la fiecare ban indiferent de timp (in caz de reclamatie), dar ce spuneam eu este ca aceasta poza nu este dovada de retry dupa gag .
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Lun Feb 22, 2016 6:33 pm |
|
 |
|
KNz
Membru
|
1 - bZn , daca ai ceva cu Andrada ii puteai face reclamatie. E un motiv bun ban-ul asta dat aiurea. 2 - Restul adminilor, nu cred ca e necesar sa postam in ban listul ei / lui pentru un motiv ca asta. Puteti lua la cunostinta fapta si sa ii atrageti atentia pe server / mess / alte surse. Deci astea sunt niste postari facute aiurea. Si din cate stiu eu, off-topicul nu e admins oriunde.
|
| Lun Feb 22, 2016 10:23 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|