Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 6:41 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Reclamatie Lokendors 
Autor Mesaj
Membru

Nick : SktT1Tohau
Nick-ul Admin/Player : Lokendors
Motiv : Pika fara motiv
Dovada : http://imgur.com/2PYm9AD
Altele : Totul a plecat de la Petryk. I s-au facut poze lui Soulja_Boy , iar el nu avea mess si pc-ul ii merge greu.I-am zis ca imi da pozele pe facebook apoi i le dau eu lui petryk.Apoi intervine Lokendors cn un pika.
Vreau sa fiti cat mai seriosi si sa nu mai angajati admini de genul. Are mai multe abateri si nu s-a facut nimic in privinta asta.
PS : Si la cat e de bun ca admin si-a dat ban singur =)) http://imgur.com/OWjPKEX

Ultima oară modificat de SktT1Tohau pe Vin Mar 11, 2016 5:48 pm, modificat 1 dată în total.

Vin Mar 11, 2016 5:10 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO
DR.PlayCS.RO
Star.PlayCS.RO
Astept raspuns

Vin Mar 11, 2016 5:32 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Dovada e urmatorea stii bine si tu si petryk cand a zis ca a jucat cu numele ''*Coco*'' uitate la mine in ban-list si il vezi acolo . Cand imi va da pozele nu ii voi mai da ban. Eu i-am dat de 3 ori ban permanent pt acu , dar cred ca cineva il scoate.

Si cu banu ca mi-am dat singu nu mi-am dat mie i-am dat lu ala pe IP , stie si grand care era ipu meu si pe ce IP i-am dat eu BAN, nu stiu de ce mi-a venit tot mie banu.

Vin Mar 11, 2016 6:40 pm
Membru

pai ti-am dat pozele !!!!! :-O . Si eu nu dau unban la nimeni fara permisiunea ownerilor. Lloyd poate sa vada ce unbanuri s-au facut.
Pozele ti le-am dat de vreo 4-5 zile .

Vin Mar 11, 2016 7:26 pm
Membru

Pozele mi le-ai dat de 4-5 zile?? Aseara dupa ce i-am dat pika mi-ai cerut messu si mi-ai dat o poza eu i-am facut mai multe. De unde 4-5 zile?
Zici ca am multe abateri ? Sa te aud. Daca te crezi tu perfect ramai tu in locul meu si fa tu totul perfect.

Vin Mar 11, 2016 7:53 pm
Membru

Nu ti-am cerut messu-l aseara.Ti-am cerut mess-ul acum cateva zile,cand ti-am dat pozele.Iar aseara i-ai dat pika fara motiv.Asa ca ti-a venit tie.

Vin Mar 11, 2016 10:20 pm
Membru

SKT nu mai minti , pika nu i-am dat fara motiv cat timp e in Ban-List la mine vrei sa-l las sa joace? Cat timp nu mi-a dat pozele sa-l las sa stea pe sv numai ca il aperi tu ? Dar tu de ce il aperi asa si pe altii nu ? NU ti se pare firesc sa-i dau pika cat timp il am in Ban-List?

Vin Mar 11, 2016 10:31 pm
Membru

Lloyd te las pe tine sa iei o decizie.Nu vreau sa transform acest topic intr-un chat.

Vin Mar 11, 2016 11:55 pm
Membru

Lokendors , Tu aseara i-ai dat pika fara motiv.Pentru ca tu ai vazut deja pozele . Ti le-am aratat. Si nu avea nici-un cod.Asta cu cateva zile in urma.Si ce daca se afla in ban-listul tau? Nu avea niciun cod.Plus ca tu l-ai bagat in ban list peste 2 zile dupa ce i-ai dat ban.Si mi-ai raspuns si in sictir pe messenger atunci cand te-am intrebat ca de ce nu ai postat pe forum banul.
Defapt ai postat banul peste o saptamana !

Vin Mar 11, 2016 11:58 pm
Membru

Aici ii dau dreptate lui Lokendors. Stie ce face coco merita pika .In poze nu se vede ca are ceva dar sigur are ceva ca joaca prea suspicios fara iteme, i-am facut si eu poze si nimic. Decizia o iau ownerii dar eu nu cred ca merita downgrade Lokendors.

P.S. Un admin adevarat vede cand e ceva in neregula cu un jucator chiar daca in poze nu se vede nimic. Mai ales ca nu joaca de pe steam + m-am uitat pe el 5 min stia pe unde vin adversarii dadea hs la greu avea scor de scor de ex 56-2 sau 120-5.. e prea de tot .

DR.PlayCS.RO/-/God
GTR.PlayCS.RO/-/Semi-God

Caine Rosu Pan' La Moarte !!

Sâm Mar 12, 2016 1:22 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 13 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul