| Autor |
Mesaj |
|
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Salutare baietii , Vreau sa va zic niste propunerii care ar ajuta forumul dupa parerea mea . Deci sa incep : 1. De adaugat subforumul "Cerere grad" - Sa nu se dea Moderator Global sau Administrator in aceasta sectiune doar Moderator sau Helper , Moderator pe o anumita sectiune nu pe intreg forumul . Helperul sa ajute membri noi cum poate ! Exemplu de cerinte Moderator : 600 Posturi + Proiecte . Exemplu de cerinte Helper : 400 Posturi + Proiecte . 2. Adaugarea proiectelor forumistice a). Admin School - Admini mai profesionisti si mai priceputi vor putea fii profesorii , directorii etc... , La admin school sa se posteze comenzile unui admin , Cum se realizeaza un demo corect , Manualul unui admin , cum se recunoaste un Codat .! b). Design School - Aici cei priceputii in Photoshop si in alte programe vor recruta elevi pe care ii vor invata cum sa faca unele treburi in zona Photoshop . Text , cum se redimensioneaza , cum adaugi un gif , Etc...
3. De adaugat sub-forumul Cerere schimbare nick-name . -Exemplu de cerinte : Minim 100 Posturi , 1 luna vechime , Doar de 2 orii sa se poata cere schimbarea nickului pe forum .
4. Adaugarea unui mic banner cu Staff only unde apare stafful Online - In josul pagini ( Nu este tocmai nevoie )
5.Sa se deschida un server Mix Steam on/off unde se pot duela Clanurile : Am vazut multe servere Mix pe Facebook si se face reclama si la forumuri , Ne-ar ajuta putin si pe noi asta !
6. Adaugarea mai multor categorii cum ar fii : Divertisment : http://imgur.com/5DRsXJJ Zona Photoshop si Zona IT : http://imgur.com/ckIhhN7 Resurse Gaming : http://imgur.com/e4e97Mo Mai restrans tot aici Parerea mea este ca ar ajuta designul si ar arata mai bine asa mai dezvoltat .
Astept raspunsuri : Pro/Contra + Argument . Va multumesc !
|
| Sâm Mar 26, 2016 1:07 am |
|
 |
|
bunica
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 8:33 pm Mesaje: 704 Localitate: Brasov
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro
|
PRO cu toate.
|
| Sâm Mar 26, 2016 1:14 am |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
|
| Sâm Mar 26, 2016 7:32 pm |
|
 |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
Pro, cu toate ca unele nu isi au rostul de exemplu stafful online.. il vezi deja in jos.
|
| Sâm Mar 26, 2016 9:54 pm |
|
 |
|
atlantis
Membru
|
m-i se pare buna ideea  ai un PRO de la bajatu 
| Sâm Mar 26, 2016 11:23 pm |
|
 |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
Pro ! 
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Dum Mar 27, 2016 12:26 am |
|
 |
|
Respawn*K1nG
Membru
Yahoo ID: justforsex666
Server Preferat: Star.Playcs.ro
|
Proo , La Admin School ma bag si eu 
_________________ Merg Ushor Pe Harta Apasand Pe Shift Inamicul Poarta Kalashul In Lift Catacomba-i Goala Asteptand Un Pas Hedul Ca Sa-l Dau inDirect Prin Nas Teroristu-ncarca Dar Eu Il Aud Si Ii Dau Aproape Drect In Neavut
Respect and Esteem
|
| Dum Mar 27, 2016 7:14 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
La 1,2,6 PRO  la 3,4,5, CONTRA! 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Vin Apr 01, 2016 11:06 am |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Ideea numarul 5 nu e rea deloc,dupa parerea mea e bine ca fiecare comunitate de cs sa aiba un clan al ei pentru meciuri,e interesant si e si publicitate in acelas timp.
_________________ I Love Counter Strike
Ultima oară modificat de Ryu Hayabusa pe Mar Apr 12, 2016 8:24 am, modificat 1 dată în total.
|
| Lun Apr 11, 2016 9:51 pm |
|
 |
|
bLacK
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:50 am Mesaje: 686 Localitate: Buzău
Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro