|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
| Autor |
Mesaj |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
Stai asa .. ce s-a rezolvat ? Deci eu nu inteleg de cand se da "pika" pentru a calma pe cineva care comenteaza ? Iti comenteaza il avertizezi daca continua si te deranjeaza ii dai gag .. daca persista problema Ban 30-120 min dar in nici-un caz pika .. Deci tu esti cel care a gresit primul 
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Mar Apr 19, 2016 6:08 pm |
|
 |
|
Bl4kAnG3l
Membru
Membru din: Joi Feb 25, 2016 6:05 pm Mesaje: 62 Localitate: Baia Mare
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
|
Nu mi se pare corect sa intri cu alt nick. Nu va convine ? scoateti-mi adminu si se rezolva nu ma mai complic cu nimeni.
_________________ O inimă roş - albastră !!! Forţa Steaua !!! <3 Dr.PlayCs.Ro
|
| Mar Apr 19, 2016 7:35 pm |
|
 |
|
Respawn*K1nG
Membru
Yahoo ID: justforsex666
Server Preferat: Star.Playcs.ro
|
Dai pika si dupa unban ? Pe bune acum ....
_________________ Merg Ushor Pe Harta Apasand Pe Shift Inamicul Poarta Kalashul In Lift Catacomba-i Goala Asteptand Un Pas Hedul Ca Sa-l Dau inDirect Prin Nas Teroristu-ncarca Dar Eu Il Aud Si Ii Dau Aproape Drect In Neavut
Respect and Esteem
|
| Mie Apr 20, 2016 9:24 am |
|
 |
|
Bl4kAnG3l
Membru
Membru din: Joi Feb 25, 2016 6:05 pm Mesaje: 62 Localitate: Baia Mare
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
|
Andrei da pika la care vb la microfon si nu le da unban, si eu le dau pika dar le dau unban. NU VA CONVINE ? LUATI-MI GRADUL SI GATA !
_________________ O inimă roş - albastră !!! Forţa Steaua !!! <3 Dr.PlayCs.Ro
|
| Mie Apr 20, 2016 12:15 pm |
|
 |
|
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Îmi lasi IP-ul tau in PM si SteamID pentru Unban , Si de reținut , Nu se da Pika pentru atat ! Injura ii dai gag daca continuă ban120 Min , nu pika , Ti se pare corect asta ? Dute pe un server si te scapi si zici ceva si poc ai pika ti.ar plăcea ? Deasta nu mai intra Playerii ? Ca dati pika pe un motiv prostesc sa ii spun asa . Lasă astea cu luare gradul si pnm ca nu te tine nimeni cu forța am spus daca mai dati pika intru si eu si dau si unde ajungem ? La 0/22 Playerii Rezolvat , Ti.am mai spus ai ceva probleme ? Vi la mine îmi dai mesaj pe Mess si rezolv în felul meu , T.C . Sa nu mai aud deastea ! Daca sa poate
|
| Mie Apr 20, 2016 12:18 pm |
|
 |
|
AndreiRo
Membru
|
Deci black ce comenzi dau eu pe mine nu te freca pe tine grija si in al doilea rand cand o sa te mai prind ca dai pentru lbj pika ai zburat direct sa iti fie clar ... Si nocti asta are un nume si vezi ca ai gradul in ftp numai face pe desteptul ... T/C
| Mie Apr 20, 2016 12:39 pm |
|
|