Nick : nFs^Deny Nume Real : Denisa Varsta : 19 Primele 7 cifre din CNP : 2970207 Y!M : ddenisuka73@yahoo.com Poti Dona\Boosta :Nu Proba pe Skype/TS3 ? :Skype: DeNy DeNy Ai citit regulamentul : Ce trebuia sa il citesc? Link gametracker: http://www.gametracker.com/server_info/ ... nFs%5EDeny Scuzati greseala mea.
Ultima oară modificat de Denydeny pe Joi Apr 21, 2016 3:26 pm, modificat 1 dată în total.
Joi Apr 21, 2016 2:48 pm
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
Contra , ai incercat sa ne ei peste picior cu acel link de ore
_________________ Merg Ushor Pe Harta Apasand Pe Shift Inamicul Poarta Kalashul In Lift Catacomba-i Goala Asteptand Un Pas Hedul Ca Sa-l Dau inDirect Prin Nas Teroristu-ncarca Dar Eu Il Aud Si Ii Dau Aproape Drect In Neavut
Respect and Esteem
Joi Apr 21, 2016 3:00 pm
KayLoo
Membru
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Uite cum facem cu toate ca au zis baieti contra si asa .... Eu iti dau o sansa ca team vazut pe sv dar trebuie sa ma convingi ca esti fata . Acceptat pm cu nick si pw T/C P.S Baieti nu fiti rai cu fetele
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum