|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
buna:)
Membru
Steam ID: ciprian11212
Skype ID: ciprian.(buna:) )
Server Preferat: Star.Playcs.ro
|
Nume:Ciprian Varsta:14 ani Nick cs:buna:) steam ID/IP:ciprian11212 ore:http://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.30:27015/top_players/?query=buna%3A%29 (nu am multe da am experienta) grad dorit:admin esti de acord cu regulamentul:Da il voi respecta in totalitate Esti de acord sa dai un mass cu o reclama a server-ului (Da/Nu) [Dovada,poza la mass]:NU Link ban-list:nu am dar imi voi face curand poti tine redirecte:nu
Poti dona ? : Boost / Donatie Admin? Momentan nu,dar pot.
|
| Dum Apr 24, 2016 11:04 am |
|
 |
|
Respawn*K1nG
Membru
Yahoo ID: justforsex666
Server Preferat: Star.Playcs.ro
|
CONTRA !! 1. NERESPECTARE MODEL 2. NU AI ORE 3. NU AI CITIT REGULAMENT 4. NU TE-AM VAZUT PE SERVER !
_________________ Merg Ushor Pe Harta Apasand Pe Shift Inamicul Poarta Kalashul In Lift Catacomba-i Goala Asteptand Un Pas Hedul Ca Sa-l Dau inDirect Prin Nas Teroristu-ncarca Dar Eu Il Aud Si Ii Dau Aproape Drect In Neavut
Respect and Esteem
|
| Dum Apr 24, 2016 1:07 pm |
|
 |
|
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro