|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
mihai23
Membru
Steam ID: -
Skype ID: -
Yahoo ID: -
|
Nume CS:mihai Nume real:mihai Varsta:14, la cerere orce vam pacalit ca am 8 ani !!! Ore (Gametracker link):vreo 27 28 nu pot sa fac cont de gametracker zic eu unu, gametracker bb.playcs.ro Primele 6 cifre din CNP:010915 Experienta BB:5-6 ani Yahoo! Messenger:- Poti dona? :nu Grad Dorit :administrator s-au admin's PS:daca sar putea adminisstrator twddyx sau H@acK3r eu zic serios ca am 14 ani ca vam pacalit ca am 8 ani vroiam sa vad ce reactie aveti !
----------------- respecta si vei fi respectat
|
| Dum Mai 08, 2016 10:58 am |
|
 |
|
bogdanEl
Membru
Server Preferat: Wizz.Playcs.ro
|
CONTRA, te comporti ca un copil de 8 ani nu stii sa scrii .... Nu te ocupi de server, cand esti tu on numai eu trebuie sa ma ocup de server ca tu nici un nick nu schimbi !!
|
| Dum Mai 08, 2016 1:13 pm |
|
 |
|
mihai23
Membru
|
cica nu stiu sa scriu uite cnp:010915 parca asta erea ia invata tu poiezia asta: Seara iata sa lasat Peste satul obosit Mamele au terminat Ceau avut de pregatit
Oua, pasca lumanari In cos asezate stau Clopote prin lungi chemari bucurie-n suflet dau
Invizierea lui insus Ii aduca pe crestini In lumina cea de sus Copii tineti, Si batrani invato si vad eu daca ai 14 ani + ca eu vam pacalit ca am 8 ani e a 2 oara cand va spun cnp tu nu vezi ca am cnp aoclo nu vrei sa imi iau alt buletin, WTF BOGDAN P !!
ai gagica eu am se numeste:oana varsta iei:14 ani daca nu ma crezi vino la mine acasa ! Fati poza si puneao pe forum sa o vad eu in ***
bb.playcs.ro si bb.freakz.ro (scuze de reclamatie) sunt cele mai tari sv dar te bagi tu repede ca te dai mare ca ai [Admin in proba] sa vezi cand o sa iei remove naibi
cat face:2x3:4-3+57=?
daca stiie cineva inseamna ca are 14 ani sigur nu stie bogdanEL ca nare gura si ochi (scuze de limbaj)
|
| Dum Mai 08, 2016 6:58 pm |
|
 |
|
H@cK3R
Membru
Yahoo ID: alexiuc.matei
|
RESPINS! Sorry, dar Administratorul nu se d pe ore! Poti avea 10000000 nu-ti dau administrator fara donatie!
|
| Dum Mai 08, 2016 7:47 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|