Salutare !
Din cate se poate observa si s-a observat nu am mai fost activ in ultimul timp iar in momentul de fata serverele mele sunt inchise. Motivele sunt personale dar o sa va explic in mare parte. Treaba sta in felul urmator, am inceput sa lucrez foarte mult la un proiect de revenire in campionatul PGL al Romaniei ( Pentru cei ce nu stiu, am avut echipa de grupa B acum cativa ani pe CS 1.6 iar acum vreau sa reincep cu vechia echipa un nou parcurs pe CS:GO ) mai apoi este vorba de facultate ( care imi ocupa foarte mult din timp ) si intr-un final pregatirile de mutare ( o sa ma mut din Franta in Irlanda si sunt destul de ocupat cu acte, schimbari de adresa pe cartile de identitate, etc ). Vreau sa le multumesc celor de au fost alaturi de acest mic proiect pe CS 1.6 si care au sustinut, le multumesc inclusiv colegilor care au plecat mai cu bine, mai cu rau dintre noi dar si celor ce au fost prezenti pana la final ! Va salut si in caz de ceva ma puteti contacta mereu pe steam
http://steamcommunity.com/id/lloydskr/ sau facebook.com/lloyd.skr sau chiar pe messenger yohredd. Multa bafta si sanatate pentru toti !
Retragerea o sa fie si de pe comunitate pana o sa rezolv tot ( sper sa ramana pana atunci comunitatea ). Sunteti niste oameni faini !