|
Ce va mai doriti de la forum?
| Autor |
Mesaj |
|
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
|
Scrie pe forum cand e ziua unui user.
|
| Dum Iun 07, 2015 8:18 pm |
|
 |
|
Charger
Membru
Membru din: Lun Iun 01, 2015 1:09 pm Mesaje: 72 Localitate: Bucharest
|
Cand ii faci upgrade serverului? Ca vad ca merge destul de urat. O fi din cauza mapelor noi adaugate?
|
| Joi Iul 02, 2015 10:48 am |
|
 |
|
mircea50
Membru
|
baga inapoi vechiul CS ...ce e acuma e urat tare...zombalai sunt destul de marginalizati,poti sa lasi skinu pt zombii asa, dar trebuie sa ii faci mai puternic ca nu au nici o sansa
| Joi Iul 02, 2015 11:53 am |
|
 |
|
ReKinu
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 7:55 pm Mesaje: 153 Localitate: London
|
corect ...
| Sâm Iul 04, 2015 3:39 pm |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa
|
Topicul se refera strict la forum, next time warn.
|
| Vin Iul 10, 2015 2:14 pm |
|
 |
|
Noah
Membru
|
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar ar trebui 100% schimbat skinul la forum. Cred ca asta e si motivul pentru care nu e populat ... it sucks now! (fara suparare).
Skinul actual pare invechit rau, dar rau de tot.
Nu vreau sa fie considerata reclama si rog sa fie editat linkul, dar uitati ce ar merge si ar atrage: edit
Anyway, ceva total nou si mult mai placut sa te faca sa vrei sa vizitezi forumul ...
Ultima oară modificat de Noah pe Sâm Aug 15, 2015 4:30 pm, modificat 1 dată în total.
|
| Lun Aug 10, 2015 10:04 pm |
|
 |
|
becu
Membru
|
Adaugat un chat urgent!
|
| Vin Aug 14, 2015 8:29 pm |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa
|
E invechita moda, prea copilaresc. 1. Ce lume atrag aia? Bate vantul la ei pe forum. Numai veniti cu vrajeli dinastea. Conteaza prea putin infatisarea. The following members have visited today: 3 !  2. Ei folosesc alta extensie. Nu au forum phpbb! 3. Ai grija cu reclama, acum ai scapat cu un avertisment!
|
| Sâm Aug 15, 2015 12:24 am |
|
 |
|
Noah
Membru
|
Mi-am cerut scuze si am spus ca nu vreau sa fie considerata reclama. Bate vantul la ei, asta nu inseamna ca la fel va fi si aici. E foarte important un design atractiv, care sa te faca sa mai intri si mai tarziu sau maine pe forum. Eu sincer in momentul de fata forumul il folosesc doar pentru a posta codatii si asta pentru ca e necesar sa fie postati, altfel, nici nu dadeam pe aici. De ce? Pentru ca nu-l gasesc atractiv. Pe langa faptul ca nu ai ce sa faci pe el, nu e nici macar atractiv sa ma faca sa citesc un topic, un post, doar de dragul a cum arata, nu de dragul subiectului discutat acolo.
Deci, inca raman la concluzia ca e nevoie de un nou design, alte culori, mai multe functii: like la posturi, post of the day, ceva chestii sa cresti in grad pe forum la X postari, etc.
|
| Sâm Aug 15, 2015 4:34 pm |
|
 |
|
becu
Membru
|
E invechita moda, prea copilaresc. Dar e util!
|
| Joi Aug 27, 2015 2:49 pm |
|
|