| Autor |
Mesaj |
|
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
|
Mai ai de muncit la capitolul gramatica.
|
| Mar Iul 07, 2015 7:26 am |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
Rangul Moderator Global se da in functie de numarul de posturi?
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Mie Iul 15, 2015 5:46 pm |
|
 |
|
bunica
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 8:33 pm Mesaje: 704 Localitate: Brasov
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro
|
Nu cred! Gradul se da pt.munca si efortul depus asupra server-ului si forumului!!! Daca ar fii sa se dea dupa nr.de posturii,toti ar face posturiile necesare pt.grad!
|
| Mie Iul 15, 2015 9:11 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Aici e vina lu alex ca nu a dat mai multe detalii,in post scrie ca trebue sa aiba doar minim 100 de posturi. Poate ca el a zis bine 100 de posturi,dar posturile alea nu trebuesc facute doar la jocurile fomuriste sau spawn. Trebuesc facute in mare parte la sectiunea pe care ai vrea sa ai accesul de moderare. Si poti sa faci si 1000 de posturi ca tot nu e obligat sa iti dea daca el considera ca inca nu meriti. In concluzie,oricine poate primi o functie pe server,forum daca da dovada de seriozitate si implicarea prin orice moduri sau mijloace in dezvoltarea forumului si a serverului. Noi cei mai mari urmarim si suntem atenti la toti membri comunitatii in tot ceea ce fac ei,sa nu credeti ca daca faceti ceva bun sau rau nu tine nimeni contu de acest lucru. Si cam astea fiind spuse,sper ca vam lamurit cam cum sta treaba cu privilegiile atat pe forum cat si pe server.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Joi Iul 16, 2015 1:20 am |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa
|
Actualizat:
Posturile facute trebuie, in proportie de minim 80% sa fie facute, in afara zonelor: Bun venit sau Jocuri Forumiste.
|
| Mie Iul 22, 2015 10:56 pm |
|
 |
|
Legenda
Membru
Membru din: Lun Iun 01, 2015 3:22 pm Mesaje: 180 Localitate: Bucuresti
|
Rangul dorit?[Ex: Moderator forum/ Moderator sectiunea La piata/ Moderator sectiunea Sport, etc] Modertor zm Nr. actual posturi:[Minim 200] nu am 200 dar promit ca o sa le fac Varsta:[Minim 16 ani] 18 ani Vechime pe forum:[Minim 2 Luni] 6 ani imi doresc foarte tare sa a jut am sa donez,am sa dau Like.. am sa fac tot dar ma care Moderetor zm asi vrea sa fiu. 
Ultima oară modificat de Legenda pe Lun Aug 31, 2015 3:12 pm, modificat 1 dată în total.
|
| Vin Aug 21, 2015 6:52 pm |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa
|
1. Nu ai 2 posturi. 2. Mai ai de lucrat la capitolul gramatica. Un moderator nu poate sa scrie incorect si fara semne de punctuatie.
|
| Lun Aug 31, 2015 2:30 pm |
|
 |
|
Legenda
Membru
Membru din: Lun Iun 01, 2015 3:22 pm Mesaje: 180 Localitate: Bucuresti
|
am gresit era 2 nopate cand am facut a cesta cerere, eram si o bosiit cevrei.iar cu postrurile le fac nu este nici o problema 
| Lun Aug 31, 2015 3:24 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
|
Rangul dorit?[Ex: Moderator forum/ Moderator sectiunea La piata/ Moderator sectiunea Sport, etc] Moderator zm/Moderatori. Nr. actual posturi:[Minim 200] 150 +dar am sa mai fac Varsta:[Minim 16 ani] 26 ani Vechime pe forum:[Minim 2 Luni] 7 LUNI. sunt de incredere sunt baiat la locul meu..si vreau sa va ajut Doresc sa ajut comunitatea pentru a se dezvolta, si totodata sa mai preluam din atributiile ownerilor! o zi buna !!!
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Dum Oct 25, 2015 11:24 pm |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa