Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Dum Apr 26, 2026 11:16 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 6 mesaje ] 
E BATAIEEEE DE JOCCC !!!! 
Autor Mesaj
Membru

Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
Oameni buni chiar e bataie de joc... un retardat a spart contu unui admin (vina fiind a lui ca nu trebuie sa dea datele sau bind-urile din cs asta o chestie de amator si de aceia acesti incapabili nu au ce cauta aici ) pe langa asta Alex lasa si tu frate pe cine care sa mentina ordina pe aici .... vad ca nu poti fi mereu online si uite ce se intampla toata ziua este stricata de acest "Legenda" care mi-a dat si mie exterminate :) propun remove chiar daca este el pe cont sau nu :) acesti oameni ca el nu au ce cauta pe aici vroiam sa donez dar chestia asta mi-a schimbat parere pentru ce? pentru un staff incapabil sa-si faca treaba :) in momentu asta ai pierdut deja jucatori din cauza acestui "terminat" server-ul este gol :) in fine cum doresti Alex dar nu asa se populeaza un server :) decizia ta :) cum faci si ce doresti dar nu e bine :)

Lun Aug 31, 2015 5:55 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Vina nu este a staffului . Singurul vinovat este legenda , chiar daca nu a facut asta intentionat, eu sunt pro remove . Alex stie foarte bine sa populeze un server si întâmplarea asta nu va afecta foarte mult popularitatea serverului . S-a mai întâmplat ceva asemănător si cu un admin CryS , căruia i-a aflat fratele parola si a banat cativa playeri si dupa aceea s-a banat singur . Si totusi serverul a rămas foarte populat . Acum este mai grav pentru ca s-au banat toti playerii de pe ambele servere . Se putea rezolva problema foarte repede daca erau Alex sau Jellal online si sa ii dea ban lui Legenda din consola . Dar nu pot fi online tot timpul , au si ei alte treburi . Si Alex nu poate sa acorde acces oricui , ca sa se ocupe de server . Trebuie sa aibă încredere in cineva sa ii poata acorda dreptul la consola sau altele .
Trebuie sa avem răbdare si se va rezolva . Noi trebuie sa ne comportam ca o comunitate si nu trebuie sa dam vina pe unii , altii . S-a întâmplat , asta e . Toate banurile vor fi scoase .

Regulament general al forumului
Imagine
Imagine

Lun Aug 31, 2015 6:35 pm
Membru

in fine :) faza asta se putea ocoli daca Staff-ul ar da admin doar celor abili nu tuturor care nici nu au habar cu ce se papa adminatul :) eu il banuesc pe oUs ca fiind deoarece Legenda mi-a spus ca Ous iar fi cerut ceva din cs banuiesc binduri-le si asa ia furat usor contu :) si mie mi-a cerut pe skype dar nu am facut asa ceva si chiar i-am reprosat ca daca el e de vina pentru tot o sa regrete :) oricum se verifica ip si faza e ca legenda nu avea steam iar acest amator a intrat cu steam si ous avea la fel steam o sa se rezolve sper cat mai curand deoarece acest "maimutoi" mi-a stricat toata ziua si nu doar mie si multora :) si cer de acu Admini inferiori sa nu poata da kick, gag si ban adminilor superiori asta e o prostie sa lasi acces tuturor incompetentilor la comenzi :) propun de acu in colo cei ce primesc admini sa fie testati cu ceva intrebari legate de admininat si din regulament ca asa oricine pune acolo " DA am citit regulamentu" si poate nici nu stie ce e un regulament :))) sper sa se ia masuri
Propun Remove lui Legenda chiar daca e sau nu vina lui :) e vinovat pentru ca nu a putut sa-si pastreze identitate datelor :)
o zi buna !!

Lun Aug 31, 2015 7:04 pm
Sef de echipa

Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
GunGame.Playcs.ro
Am scos toate banurile, iar adminul respectiv a fost scos. Acest jucator nu va mai primi niciodata admin la noi. Raspunde fiecare pentru ce face.

Lun Aug 31, 2015 7:30 pm
Membru

perfect ! iar ce am spus in legatura cu admin-ul sper sa se aplice sa nu se mai repete ce sa intamplat azi ! :D

Lun Aug 31, 2015 7:33 pm
Sef de echipa

Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
GunGame.Playcs.ro
Data viitoare cand mai postezi asa ceva, posteaza mai subtil.

Joi Sep 10, 2015 2:51 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 6 mesaje ]