Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 7:56 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 7 mesaje ] 
o intrebare de 100 RON 
Autor Mesaj
Membru

Mai alex.... te inteleg.. ca poate ai treaba una alta....
Dar mai uitate si tu pe server si pe playerii la care le-ai dat admine...
super_lama trebuie sa ii spamez 10 min chatul ca sa imi raspunda cu un " ce nu am vazut"
+ de asta ma dispera cu abuzul de he.... de ce ai mai scris in regulament ca nu e voie cu abuz cand se face...
:-t :-t :-t :-t :-t :-t deci asta e degeaba... genul asta "vad" la slay sau kick cand vrei sa le zici ceva...
doaaamneee zici ca e frate lui Manu ... asta... ii spun sa echilibreze echipele si el iese de pe server...

Pai in felul asta tata.... nu faci nici bani... playerii noi nu iti stau ...
Vrei o "casa" din beton sau o "casa" din cartoane .... tu stii dar in felul asta.... sincer... nu are rost sa stau aici ...
Te inteleg e serverul tau ... dar macar "fa-te" ca ai grija si tu... asa...
Plm... ti-am zis cred ca suficient... poate o sa faci ... "un ceva" sau poate ma insel... si tu vezi a fi ceva normal asta...

http://www.gametracker.com/player/Angel ... 202:27015/
Imagine

Mie Sep 16, 2015 6:53 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Degeaba te agiti ca lama nu sta 10 minute , nu 15 , nu 20 ci 30 sa vada ceva si dupa zice "Pai eu cred ca ai bug si acum vad ca sunt la spectator cu tine ".Ar trebui scoase donatiile alea mari ca si asa habar nu are cum sa foloseasca acel grad.Ar trebui donatii doar pentru vip si restul pe merit asa cum mi s-a reprosat si mie( se stie cel/cea care a spus ca sunt pomanagiu si ca ma joc sa ajung pe 1 doar pentru admin gratis).Si manu..isi face treaba mai mult decat lama dar daca nu stie comanda i-o dau eu cl_autoteambalance 1 (pentru activare) ; 0 (cand e oprit) daca nu folosesti amx_t/amx_ct pentru a muta manual

Mie Sep 16, 2015 7:03 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM AIM
Membru

Da aici ai dreptate... Manu face mai mult decat lama...
dar cu donatiile mari nu o sa le scoata... iti dai seama ca nu va scoate... :)
Oricum daca lasa asa... pai in afara de Lorentzo peanunt si bunica.... astia 3 daca lipsesc o saptamana nici DRACU numai intra pe server :)) sa fim seriosi :))
Na acum stii cum e ?:D ca pe orice server ... ownerul se implica cu adevarat cand numai sunt donatii :))
Sunt gammer :) joc de placere si am vazut... multe multe jocuri private ( inclusiv servere de cs ) si peste tot e la fel :)
Cat timp vin banii .... ca apoi ... eu astept sa vad si opinia lui Alex poate nah :) poate e normal ce se intampla si eu sunt asa exagerat :) si "vreau prea multe" :) ... vb. aia...
Imagine
Acum care intelege apropo - ul.... na. e de inteles:P

Imagine

Ultima oară modificat de Angel pe Mie Sep 16, 2015 7:18 pm, modificat 1 dată în total.

Mie Sep 16, 2015 7:09 pm
Membru

Ma te contrazic cu donatiile pentru ca atunci cand dai vip cu 5 euro (de exemplu) si 5 playeri isi cumpara vip iesi mai bine decat sa dai admin unui agarici dinasta +peanut nu prea poate sa intre (cel putin pana la 14) pentru ca e plecat.Dimineata intra toti anonimii astia cu cod si adminii cam dorm de la 3-8 dimineata.Nu ca as vrea eu sau altcineva admin dar ar trebui sa cauti admini de noapte neaparat si macar daca dai admin pe donatii da cuiva care sa intre regulat (nu din an in paste 5 minute) si sa intre si seara sa nu avem probleme.

Mie Sep 16, 2015 7:14 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM AIM
Membru

stiu te inteleg... mai sj0w daca ar gandi toti bine si ce trebuie crezi ca tara asta ar fi asa... de KKT ?:))
Ti-am zis am vazut 3 admini care ISI FAC TREABA pe acest server ( de fapt singurii care isi fac treaba )
intai : Lorentzo ( tot respectul pentru acest omulet )
apoi : Dr.Peanut ( respectos )
si : bunica ( om intelegator , ca si ceilalti 2 )
in rest.... sa mor.. daca fac mai mult ca un kg de cartofi stricati si 6 cepe degerate...
Ce ? spun adevarul .... iar daca nu e asa... "sorry" asta se vede ^^

Am tot spus ca dimineata trebuie un admin... vb. sigur... se aduna toti dupa ora 3-6 stau si nah dar pana atunci ... ?

da stiu stiu mai avem si viata reala ... scoala / familie etc... nu sunt idiot :) stiu inteleg dar totusi
Daca alex vrea.. asa... :) ce sa zic... ? ce sa mai zicem ?

Imagine

Mie Sep 16, 2015 7:24 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Daca dau si eu cu 2 sau 3 he..asta inseamna ca abuzez :)) asta este o reclamatie de 2 Lei :( Angel: eu unu sunt obosit credma ca nu este usor la munca cand o sa ai si u varsta mea o sa vezi si u ce greu este sa muncesti.iti da-i seama ca dupa multe ore de munca ce chief avem eu sa iti echilibrez tie echipa..ori cum este o reclamatie de 2 Lei :))

Respawn.playcs.ro
GunGame.playcs.ro
Imagine
Imagine

Mie Sep 16, 2015 9:03 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Sef de echipa

Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
GunGame.Playcs.ro
Ai avertizment pentru acest topic.

Nu inteleg ce e cu atatea culori si scris mare, ce ai vrut sa demonstrezi? Asta nu este o discutie. Daca e vreun abuz, faci un topic simplu dupa modelul dat la reclamatii si luam masuri. Dar de ce sa te chinui tu prea mult...?!

Mie Sep 16, 2015 9:06 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 7 mesaje ]