|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
Servicii de Hosting Counter Strike 1.6
| Autor |
Mesaj |
|
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro GunGame.Playcs.ro
|
Venim cu recomandari pentru cei care doresc sa isi deschida, acum, un server de Counter Strike 1.6. Puteti alege firmele colaboratoare noua:
- Hzone.ro -15% reducere cu codul promotional: PLAYCS. Click aici pentru a beneficia de reducere. - BTS Telecom
|
| Mie Noi 25, 2015 6:21 pm |
|
 |
|
AnubiS.CabroN
Membru
Membru din: Dum Noi 22, 2015 10:57 am Mesaje: 79 Localitate: Germania , Karlsruhe
|
Suna interesant !! Curand cred imi voi deschide si eu un server , si nu voi ezita sa il iau de la Hzone.ro .... !!
| Mie Noi 25, 2015 6:31 pm |
|
 |
|
bLacK
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:50 am Mesaje: 686 Localitate: Buzău
Steam ID: flasshunter69
Skype ID: ionutz9048
Yahoo ID: alex_nitro27
Server Preferat: Black.Playcs.ro
Detinator Server: Black.Playcs.ro
|
Anubis te asteptam cu cel mai mare drag  ! #
|
| Mie Noi 25, 2015 9:22 pm |
|
 |
|
simonaa
Membru
Membru din: Sâm Noi 28, 2015 12:58 pm Mesaje: 2 Localitate: Italy
|
Buna , imi poti da add la mess -->> cs.simonaa sa vb cate ceva. 1) ar ti modalitate de plata paysafecard se poate? 2) daca am deja server deschis si vreau sa ma mut aici se schimba ip sau numele. Sau pot pastra acelasi nume si ip . Ms
| Sâm Noi 28, 2015 2:56 pm |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
Buna ! Da , se poate plati paysafecard . Cu a doua intrebare nu stiu ce sa zic... Ii poti intreba direct pe ei . Fa-ti cont pe hzone.ro si deschide un tichet in care ii intrebi asta.
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Sâm Noi 28, 2015 4:00 pm |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|