| Autor |
Mesaj |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
#Salut, dupa cum stiti sau nu in momentul de fata detin 3 servere. Cum sunt la cursuri deseori de dimineata pana seara nu am timp sa ma ocup de toate 3 asa ca, caut un Manager pentru serverul de DeathRun. Vreau pe cineva care sa fie activ ZILNIC si care sa fie matur, cu experienta in domeniu. Dupa ce m-am gandit foarte mult am decis ca varsta minima sa fie 16 ani ( o sa cer dovada ) Ce trebuie sa faci ca Manager ? Simplu : -Sa optimizezi mapele pe sv ( sa cauti sa bagi mape de le joaca lumea ) -Sa te ocupi de partea administrativa adica de admini -Sa te ocupi de SubForumul DR -Sa aduci propunerile la "finit". Link catre REGULAMENTUL SERVERULUI : Click aiciModel : PS1 : In cazul in care esti acceptat o sa imi trimiti in PM si numarul de telefon ! PS2 : Pentru a candida, lasati un reply aici ! PS3 : Este interzis sa mai adminezi pe alt server ! @Crearea acestui Topic a fost permisa de John### NU AM DATA LIMITA, O SA ALEG CAND O SA CRED CA AM GASIT PE CINEVA SERIOS ###
|
| Mie Dec 09, 2015 11:34 am |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
Nume : ( Tot numele ) Ciorogar Laurentiu Catalin Varsta : 17 Experienta : 6 ani Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul ) da! Ai mai detinut servere : da.. Nu maic pe ce comunitate. Cat timp poti sa fii activ pe zi : 24/24 zii de zii De unde esti : alba Ai citit regulamentul serverului : da (ce faci) Experienta in pluginuri / cfg / cvar : mneaa.. Cred ca vreo 2 ani.
|
| Mie Dec 09, 2015 3:04 pm |
|
 |
|
wwA PlayCs
Membru
Membru din: Dum Noi 22, 2015 1:26 pm Mesaje: 301 Localitate: Sibiu
Steam ID: magenkyo17
Skype ID: sound_cstrike
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Nume : ( Tot numele ) Faraon Remus Varsta : 19 Experienta : dețin un server, e destul .. Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul ) de la anu, probabil că da Ai mai detinut servere : dețin și acum Cat timp poti sa fii activ pe zi : până la anu când mă angajez, tot timpul, poate doar dacă mai am câte o lucrare să lipsesc jumate de zi De unde esti : Sibiu Ai citit regulamentul serverului : Bine fac, tu ce faci ? Experienta in pluginuri / cfg / cvar: e ce trebe..
_________________ ș-am numa vorbe de aur,ingropama-ti in bvlgari!
|
| Mie Dec 09, 2015 3:54 pm |
|
 |
|
cLaSSy #.
Membru
|
Nume : ( Tot numele )Remeș Sergiu Varsta :13 Experienta :Comenzile de bază le știu (ban,slay,slap,destroy,gag etc.. ) Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul ): Poate 1 -2 boosturi . Ai mai detinut servere : Da . Cat timp poti sa fii activ pe zi : Depinde de școală /teme dar ,în general 4-5 ore . De unde esti : Baia Mare Ai citit regulamentul serverului : ce faci ? Experienta in pluginuri / cfg / cvar :Știu ,am învățat chiar dacă am 13 ani știu să pun un addons/admin/plug-in sau ce mai trebuie  Mulțumesc ,Lloyd să spun sincer nu mă aștept să mă accepți vă știu gândirea voastră(celor mai mari) ,„nu las pe piticii ăstia că îmi strică tot ” ,ei bine ,eu pot să zic (promit ...) că nu voi fi așa .#Respect #Multumesc
| Mie Dec 09, 2015 7:15 pm |
|
 |
|
Ascendancy
Membru
|
Nume : ( Tot numele ) Ionut Vasile Varsta : 20 Experienta : 3 ani Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul ) Da Ai mai detinut servere : Da, 2 Cat timp poti sa fii activ pe zi : 4-5 ore pe zi De unde esti : Bucuresti Ai citit regulamentul serverului : Da Experienta in pluginuri / cfg / cvar : Da, am lucrat mult timp in acest domeniu.
_________________ Y!M: ioncii.ionut Respawn.PlayCs.Ro
|
| Mie Dec 09, 2015 8:13 pm |
|
 |
|
Pro***
Membru
|
Nume : ( Tot numele ) Haiduc Patrick Denis Varsta : 16 Experienta : In adminat? In adminat 1 an. Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul )Poate la sfarsitul lunii. Ai mai detinut servere : Da..2. Dar le-am vandut deoarece nu puteam sta pe ele două deoarece mai aveam si de invatat. Cat timp poti sa fii activ pe zi : Cam vreo 3-4 ore. De unde esti : Austria. Ai citit regulamentul serverului : Da..”Ce faci” Experienta in pluginuri / cfg / cvar :1 an. Sper sa ma alegi..Pentru ca ma pot descurca acum in aceasta vreme de 2 dintre servere.
_________________ Pro***
|
| Joi Dec 10, 2015 3:57 pm |
|
 |
|
grigore antonio
Membru
|
Nume : ( Tot numele ) Grigore Antonio Cristian Varsta : 23 Experienta : In adminat? In admin 8 ani Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul ) da Ai mai detinut servere : da,6 servere Cat timp poti sa fii activ pe zi : 16-17 ore De unde esti : Romania Ai citit regulamentul serverului : da pe tot, lam citit de 3 ori Experienta in pluginuri / cfg / cvar : 2 ani si un sfert Sa ma alegeti ca am multa experienta si am mult timp stau doar 3 ore la munca dar cand vin stau mult sa administrez
|
| Sâm Dec 12, 2015 10:38 pm |
|
 |
|
Adelin14
Membru
|
Nume : ( Tot numele ) Adelin Pop Varsta : 14 Experienta : Joc cs de mult,nu am sv. Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul )Sper. Ai mai detinut servere : Nu Cat timp poti sa fii activ pe zi : cand sunt acasa,cand nu invat sau nu am teme 2-3 ore minim De unde esti : Zalau Ai citit regulamentul serverului : Bine fac, tu ce faci ? Da Experienta in pluginuri / cfg / cvar: Putina
|
| Lun Dec 14, 2015 3:50 pm |
|
 |
|
Funnky
Membru
Membru din: Dum Dec 13, 2015 1:08 pm Mesaje: 19 Localitate: Constanta
|
Nume : ( Tot numele ) Alin Valentin Varsta : 13 Experienta : Joc CS de 10 ani , am un server de test , am fost admin pe cateva servere , si am slot pe un server si cam atat. Poti dona ocazional : ( pentru a marii numarul de sloturi sau syncrate-ul ) Da. Ai mai detinut servere : Doar serverul meu Cat timp poti sa fii activ pe zi: Pai, incepand pe data de 18 dec , adica Vineri , pot sa fiu pe server fara oprire , iar in timpul scolii , pot sa fiu de dimineata si seara. De unde esti : Constanta Ai citit regulamentul serverului:ce faci? Experienta in pluginuri / cfg / cvar: Da.
|
| Lun Dec 14, 2015 6:45 pm |
|
 |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
@Funnky, doar o intrebare, ai 13 ani si joci cs de 10 ani ?
|
| Lun Dec 14, 2015 9:05 pm |
|
|