| Autor |
Mesaj |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
Salut, as ruga pe toata lumea sa lase propuneri aici pentru serverul de DR. O sa intre in mentenanta maine si vreau sa stiu ce vreti voi sa schimbati/adaugati la el ! Mapele curente : deathrun_coolf2 deathrun_grass_winter deathrun_wild_easy deathrun_extreme-dust deathrun_expres-winter deathrun_gb_winter_final4 deathrun_minecraft_final deathrun_3sixty_beta4 deathrun_mafia_easy deathrun_duality_easy deathrun_bieber deathrun_unreal deathrun_projetocs2 deathrun_moonlight deathrun_bytun3 deathrun_low_skill deathrun_evolution deathrun_extreme_hard deathrun_badblood deathrun_badblood_v2 deathrun_absolute deathrun_absolute_spider deathrun_arctic deathrun_bhopz deathrun_dust2009 deathrun_forest deathrun_piirates deathrun_projectocs4 deathrun_simpsons_world deathrun_projetocs2 deathrun_genius deathrun_darkside deathrun_unknown-area deathrun_rock_v3 deathrun_c00l_f deathrun_nightmare deathrun_dust2009 deathrun_hauntedhouse_v3 deathrun_linea deathrun_ice deathrun_baw_h deathrun_projetocs deathrun_dec_winter2 deathrun_qu_dust deathrun_duality_final deathrun_aventure
|
| Vin Dec 11, 2015 1:36 pm |
|
 |
|
wwA PlayCs
Membru
Membru din: Dum Noi 22, 2015 1:26 pm Mesaje: 301 Localitate: Sibiu
Steam ID: magenkyo17
Skype ID: sound_cstrike
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Am intrat ieri puțin, și mergea foarte încet la spawn, nu știu dacă era de la mapă sau de la plugin, nu știu dacă știi la ce mă refer, ca la metin cu /set_s și w, adică merea în slow-mo mai pe scurt, e nasoală treaba..
_________________ ș-am numa vorbe de aur,ingropama-ti in bvlgari!
|
| Vin Dec 11, 2015 4:11 pm |
|
 |
|
LloyD
Membru
|
Era de la mapa, pluginul e bun
|
| Vin Dec 11, 2015 5:13 pm |
|
 |
|
HeRo
Membru
|
Salut, asi vrea sa se bage bind f +rope , sa se mai bage si 30 de secunde respawn  cam atat vreau eu in rest e bun ..si e fain 
_________________ GTR.PlAyCs.Ro RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT
|
| Vin Dec 11, 2015 6:27 pm |
|
 |
|
MaNu67
Membru
Membru din: Dum Mai 31, 2015 11:41 pm Mesaje: 1767 Localitate: Spania , Madrid
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
|
Eu propun sa se bage si Respawn  imi place serverul asta cand e si Respawn. 
_________________Y!M:Playcs.manuCs.playcs.roZm.playcs.roRespawn.playcs.roGunGame.playcs.ro 
|
| Vin Dec 11, 2015 6:40 pm |
|
 |
|
LloyD
Membru
|
Notat. Hero, poti sa-mi explici mai mult ce e acel rope ? PS : inca astept nick si pass de la tine.
|
| Vin Dec 11, 2015 7:37 pm |
|
 |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
Propun concurs pentru top15 adia cei aflati pe primele trei locuri sa primeasca grad .. Si in rank si top15 sa apara doar cate killuri ai nu si de cte ori ai fost omorat .. Dupa parerea mea vor intra mai multi pe sv sa joace pentru top mai ales daca locul 1 ar fi un premiu mare de ex vip+admin .. Este doar o propunere 
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Dum Dec 13, 2015 12:02 am |
|
 |
|
cLaSSy #.
Membru
|
Aș dorii să se pună un cuțit nou care are toate abilitățile (am mai văzut) adică speed,grravity more damage etc dar doar pentru co-owner in sus .sau god in sus .
| Dum Dec 13, 2015 10:14 am |
|
 |
|
LloyD
Membru
|
@Forgax acceptat, o sa resetez topurile la servere azi si o sa anunt concursul @Classy respins, nu pun lucruri OP doar pentru admini.. daca fac ceva in genul o sa il pun la shop.
|
| Dum Dec 13, 2015 12:12 pm |
|
 |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
Dupa parerea mea nu este bine asa cu topul .. deoarece apar killurile si deathurile .. aia care au scor 0-0 sunt pe locul 3-4 .. ii greu sa fii in top daca joci constant pentru ca ai mai multe deathuri decat killuri .. dupa cum am propus mai sus .. ar trebuii sa apara doar killurile in top .. voi stiti cum e mai bn .. 
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Lun Dec 14, 2015 11:58 am |
|
|