Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Iun 26, 2026 6:55 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 8 mesaje ] 
Reclamatie pETRIK 
Autor Mesaj
Membru

Steam ID: ...
Skype ID: ...
Yahoo ID: legendarul.florin@ya
Server Preferat: Gtr.Playcs.ro
Nick : 3y3s
Nick-ul Admin/Player : Don #pETRIK
Motiv : Am mai tacut de cateva ori, aceasta e a 3-a oara cand domnu' pETRIK da pika (de data aceasta) pana acuma dadea Ban dar uita sa posteze pe forum in BanList. Din cate stiu eu, regulamentul zice ca "Adminul are OBLIGATIA sa posteze in maxim 2 ore bann-ul dat" ,pe cand petrik, numa eu stiu de vreo 3 banuri care o dat si ori sunt eu orb, ori nu le vad in BanList-ul lui. Sa nu mai zic ca mai nou ma ia cam tare pe server, am uitat sa te anunt pETRIK ca nu sunt Helper, sunt Semi-God asa ca tine (din pacate da, nu este comanda ca sa vezi acest lucru) dar atentie in primul rand la limbaj. Nu sunt eu in masura sa te judec, dar in orice caz tu nu esti superiorul meu, ci Grand Master cu Lloyd sunt! Daca e nevoie, pot da oricand dovada ca am poze care le-am prezentat si lui Grand sa vada, te anunt ca toate banurile se posteaza pe forum daca nu stiai, fie ca ai chef, fie ca nu! Dar mai nou, dai pika nu ba (puteti vedea in imaginile de ma jos), si nici nu postezi de lene ce iti este ...Intr-o poza mai jos, se vede clar un lucru, ai facut ss, ai cerut pozele "3 minute" (la dispozitie) dupa care, conform regulamentului aplici amx_addban ; amx_last sa iei IP-u etc...iar tu dai pika? dupa ce ai zis "3 minute" nu a trecut nici un minut si dai pika, aici nu am cum sa mint deoarece se vede clar ca playerul acela nu a apucat sa iasa de pe server, ca daca iesea tu nu mai aveai cum sa-i dai pika, corect? Si ca sa nu o mai lungesc, acum vin doar cu o dovada, pe care am surprins-o azi pe tine, dar daca ma pui la incercare, mai am fratelo nu te speria, am poze cu tine in care ai dat ban si nu ai postat incat sa iei cate un down pe fiecare pana ajungi Slot.
Apropo, am observat ca iti scriu pe u@ ceva dar tu esti prea ocupat cu jucatu si omoratu, in loc sa raspunzi nu? Ma intreb, asa faci si cu playerii? Bineinteles ca da, daca unu are nevoie de ajutor tu nu-l bagi in seama ca doar esti ocupat sa faci scroru lu' cel mai bun jucator de cs nu? Draga, esti admin, datoria ta e in primul rand sa te ocupi de server, dupa acea sa te joci, iar daca nu esti capabil de asa ceva, nu-i nici o problema ca eu sunt. Fac eu treaba ta in locul tau, si o fac de 2 ori mai bine. Stau eu pe sv toata ziua si prind toti codatii, si nu trebuie tu sa mai faci nimic daca nu esti in stare.
Dovada : Acest lucru s-a intamplat chiar azi, tin sa va anunt ca au trecut 2 ore si nu a aparut in BanList-ul lui Acest PIKA, care trebuia sa fie ban (din cate stiam, pika se da in cazuri extreme, nu pe placul fiecaruia) - Citeste regulamentul nene - https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57218DB3 - Forgax face ss
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57217C5E - Forgax ii da pika playeru-lui aflat in cauza, interesant ca zice "3 minute" dar el intr-un minut da pika!
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=572199EB - Ang3L este cel pe care ForGaX i-a aplicat amx_pika
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5721D213 - Ce chestie...nu?
Inca odata sustin ca mai am dovezi impotriva lui, si le pot arata in orice moment, asta e doar ce s-a intamplat azi...nu ca nu s-ar fi intamplat mai multe...
Altele : forgax-t2723.html - BanList-ul tau, unde e bann-ul tau "care e pika defapt" ?

Mar Apr 26, 2016 3:22 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Yahoo ID: justforsex666
Server Preferat: Star.Playcs.ro
Remove , copilul ala habar nu are ce inseamna sa fii admin

Kalashul In Lift
Catacomba-i Goala
Asteptand Un Pas
Hedul Ca Sa-l Dau
inDirect Prin Nas
Teroristu-ncarca
Dar Eu Il Aud
Si Ii Dau Aproape
Drect In Neavut

Respect and Esteem

Mar Apr 26, 2016 3:55 pm
Membru

Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
Până la urmă cine a greșit și cine nu ? :|

Mar Apr 26, 2016 4:20 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

A gresit pETRIK, citeste mai sus

Mar Apr 26, 2016 4:31 pm
Membru

Deci ForGaX nu ?

Mar Apr 26, 2016 4:36 pm
Membru

Mda scuzati, vad ca am incurcat pe cei doi :| din cate se observa, pETRIK ti-am fost dat niste poze in legatura cu el, iar forgax acum

Mar Apr 26, 2016 5:12 pm
Membru

3y3s tu ai intrat in comunitate ca sa ne anihilezi. Ai intrat si te-ai luat de petryk si acum de forgax . Daca forgax nu a avut timp sa posteze ban-ul ? Tu ai timp numai pentru cs numai ca noi restu avem si viata personala .

Mie Apr 27, 2016 9:56 am
Membru

DOWN la amandoi 2 Săptămâni , Exces de Pika si abuzare !
T.C

Mie Apr 27, 2016 10:01 am
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 8 mesaje ]