Nume : Cosmin Varsta : 14 Y!M : Rekto_STF Nick CS : RekTo SteamID/IP : 92.83.13.77 Ore click aici : (puneti link-ul aici de la ore ) https://www.gametracker.com/player/RekT ... .36:27015/ Grad Dorit : Helper daca se poate Link ban-list : ( in cazul in care ai ) rekto-t2971.html Esti de acord cu regulamentul : Lloyd E smecher Poti tine redirecte ? : Nu Poti dona ? : Boost / Donatie Admin? [Da/Nu] Pe parcurs!
Ultima oară modificat de RekTo_STF pe Mie Mar 16, 2016 5:53 pm, modificat 1 dată în total.
Nu cunosc pe niciunul din cine ai spus Cat despre ore, am vorbit cu Grand Master si mi.a zis sa am 3-4 ore, am 6... Cred ca e okey P.S Faceti o verificare daca voi credeti ca sunt coco ala sau suter sau cum era..
Hmm Eu te resping ! După cum vorbești și după cum ai facut cererea asta ai făcut si ban-listul imi dau seama că ești Coco .! Are rost să minți atât ? . Dacă nu ești el atunci mai ai de făcut ore ! Acum m-am uitat si eu pe Gametracker si doar de ieri ai intrat pe server !!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum