|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
Nu mai am asa mult timp de CS + mai sunt si copii enervanti cu reclamatiile ..deci cum ai zis tu 3y3s faci mai bine treaba ca noi ? de 2 ori mai bine ? pai fa frate ma dau din calea ta !
Apropo cu pika ala baiete ala avea wall i-am facut demo si dupa i-am facut ss de neatent ce sunt ..i-am dat direct pika dupa poze nu a trecut nici un minut deoarece aveam demo clar ca are wall . Nu am postat pentru ca mai am si servici mai am si familie treburi .. etc .. nu prea mai am timp ..nu am vacanta de la scoala 3 saptamani sa frec menta toata ziua pe cs ca tine !
Faci reclamatii ? Vrei sa ai loc sa adminezi numai tu ? Sa impresionezi ? Acum ai loc eu ma retrag de pe serverul GTR fa-ti de cap !
Imi pare rau Grand Master .. dar eu in conditiile astea cu staful asta nu mai vreau . Il ai pe 3y3s toata ziua cica pe server care face treaba mai buna ca noi, se descurca el.
Imi poti da remove ! Multumesc !
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Joi Mai 05, 2016 10:20 pm |
|
 |
|
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Respins asteas copilării si nu am chef de asa ceva ! Si tu ești un admin model , Un admin de treabă , Descurcăreț si foarte de incredere ! Ai fost un timp pe server admin si nu mai dezamăgit ! T.C
|
| Vin Mai 06, 2016 12:47 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|