| Autor |
Mesaj |
|
Respawn*K1nG
Membru
Yahoo ID: justforsex666
Server Preferat: Star.Playcs.ro
|
Propun sa se scoata aia cu Admins Online , Si sa se adauge propunerea lui Gaby , Si in loc de Admins Online , sa fie Vips Online/ Gold members
_________________ Merg Ushor Pe Harta Apasand Pe Shift Inamicul Poarta Kalashul In Lift Catacomba-i Goala Asteptand Un Pas Hedul Ca Sa-l Dau inDirect Prin Nas Teroristu-ncarca Dar Eu Il Aud Si Ii Dau Aproape Drect In Neavut
Respect and Esteem
|
| Mie Mar 30, 2016 10:38 pm |
|
 |
|
Grand Master
Membru
Membru din: Vin Noi 27, 2015 8:27 pm Mesaje: 983 Localitate: Cluj-Napoca
Skype ID: Grand_Master.fm
Yahoo ID: Christychriss86
Server Preferat: Respawn.Playcs.ro
|
Mai explicit aia cu Gold member ca nu am inteles , Iar /Who o sa il scoatem sau o sa ii dam refresh ca are bug ! LloyD Raspunsul tau ?
|
| Mie Mar 30, 2016 10:40 pm |
|
 |
|
Respawn*K1nG
Membru
|
Adica Gold Member sa fie , si sa nu mai apara Admins Online si la Gold Members sa fie VIPS . Si admini sa aiba scrisul colorat
_________________ Merg Ushor Pe Harta Apasand Pe Shift Inamicul Poarta Kalashul In Lift Catacomba-i Goala Asteptand Un Pas Hedul Ca Sa-l Dau inDirect Prin Nas Teroristu-ncarca Dar Eu Il Aud Si Ii Dau Aproape Drect In Neavut
Respect and Esteem
|
| Mie Mar 30, 2016 10:43 pm |
|
 |
|
Respawn*K1nG
Membru
|
Salut , credca toti ma stiti etc etc .. M-am gandit ce ar mai trebuie ca server-ul sa fie mai fun si sa fie mai mult playeri ... Jucam pe un sv , si dintr-o data mi-a venit ideea sa se adauge sunete interesante , gen Multi-Kill etc etc . Asa e server-ul mai fun si chestii... Si inca o propunere , stiu ca pe unele sv , cand intri pe sv ti se face un demo de cand ai intrat pana ai iesit ;0 , ma gandeam spre ajutorul adminilor mai incepatori , cand este caz de Anti-SS/WALL pe buton , sa se vada clar in acel demo !!!
Respect and Esteem
|
| Joi Apr 14, 2016 10:55 am |
|
 |
|
Grand Master
Membru
|
Faza cu sunetele cred că sunt deja .Vom verifica . Programul/Plugin-ul de demo on pe playeri a mai fost o sa vorbesc cu LloyD daca il punem înapoi . Admine Only il vom scoate în decurs de 4-5 zile . Scris-ul color , Cum este pe alt server din comunitate , Nu merge pe server-ul nostru pentru ca are Bug si adini scriu de 2 Ori ! Acest lucru este enervant .
|
| Vin Apr 15, 2016 10:20 am |
|
 |
|
Respawn*K1nG
Membru
|
Propuneri :
1. Sa se faca o campanie 15 helperi , Aceasta campanie consta in ideea de a avea mult mai multi admini pe server Se va face un TOPIC , la Cereri Admin , in care se vor da conditiile ( minime , ca doar e helper ) si Playerul care doreste va da un Reply dupa modelul dat . ! As dori sa ma ocup eu de aceasta campanie , si sa las PM / Pe mess lui Grand/Lloyd.
2. Concurs TOP15 , m-am gandit ca ar fi frumos sa facem cat mai multe concursuri pe forum ,care consta in ideea : Locul 1 (in top ) : Administrator+VIP Locul 2 (in top ) : Helper+VIP Locul 3 (in top ) : VIP/SLOT
Respect and Esteem
|
| Mie Apr 20, 2016 9:39 am |
|
 |
|
Grand Master
Membru
|
1. grade-helper-t2019.html. - Campania de Admini încă este On ! Cine vrea sa faca cerere , O sa pun admini să facă reclamă la asta ! 2. Am mai explicat asta de multe ori. Serverele au BUG la Top15 Se da restart singur !
|
| Mie Apr 20, 2016 12:10 pm |
|
|