Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
STERGETI TOT CONTINUTUL ACESTUI FOLDER! Pasul 2. VECHIUL CS (versiunea 2009) se afla in folderul
C:/Program Files/Steam/steamapps/steam_username/counter-strike/ Pasul 3. LUATI TOATE FISIERELE DE AICI CU COPY si le puneti in
C:/Program Files/Steam/steamapps/common/Half-Life/ In caz ca nu mai aveti versiunea 2009 am pus-o eu aici la download : http://www.girlshare.ro/32881290.2 Si ultimul pas cel mai important ca sa nu revenitii la versiunea 2013 Intram in Steam->Jocurii->Counter-Strike->Setarii avansate->Actualizarii Si alegem nu actualiza automat acest joc Done , Intrati in joc ! s-ar putea totusi sa trebuiasca sa mai dati USE DEFAULTS la KYEBOARD controls !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum