|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Respawn*K1nG
Membru
Yahoo ID: justforsex666
Server Preferat: Star.Playcs.ro
|
1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]: K1nG 2. De unde eşti? : Constanta 3. Cati ani ai? : 13 fac 14 4. De cât timp joci pe acest server? : Am ceva timp 5. Ore jucate? : 5 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : aprilie 7. Ce rank doresti?: Helper+ . Deoarece stau si ma joc pe server si intru cate unu cu aim .. si strica jocu la toti de al 30/32 se ajunge la 10/32
P.S : Stiu ca sunt micut de ani dar stiu comenzile ,engleza. Si cu orele o duc prost dar in orele acestea am multe demo-uri cu codati si asta poate sa o confirme si MaNu .
Multumesc pentru orice raspun Voi lua l-a cunostinta fiecare comentariu
_________________ Merg Ushor Pe Harta Apasand Pe Shift Inamicul Poarta Kalashul In Lift Catacomba-i Goala Asteptand Un Pas Hedul Ca Sa-l Dau inDirect Prin Nas Teroristu-ncarca Dar Eu Il Aud Si Ii Dau Aproape Drect In Neavut
Respect and Esteem
|
| Dum Mar 06, 2016 12:51 pm |
|
 |
|
alecsoviki
Sef de echipa
Membru din: Vin Mai 01, 2015 11:27 pm Mesaje: 901 Localitate: Germania
Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro