|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
1. Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]: ninjaboy 2. De unde eşti? : alba 3. Cati ani ai? : 17 4. De cât timp joci pe acest server? : de vreo 5 zile 5. Ore jucate? posteaza tu cate ore ai nu sa stea fiecare admin sati caute orele !! : 6 . 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : da 7. Gradul de admin: administrator 7. Ce rank doresti?: Moderator 8. ->Donatie<-?: ..... o sa vorbesc cu DR despre asta. P.S vreau sa ajut cat mai mult server-ul acesta.
|
| Dum Noi 01, 2015 4:50 pm |
|
 |
|
WiZz Khalifa
Membru
|
CONTRA! Nu ai BanLisT!!!!! Si NU PREA TE VAD ACTIV PE SERVER!!!
| Dum Noi 01, 2015 8:28 pm |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
cred ca trebuie sa te corectez domnule "WIZZ" nu esti tu pe server cand sunt eu ... si intreabai pe Adrian si pe Pro ..... eu azi am jucat toata ziua si team vazut cand ai intrat pe server eri spectator... SI APROPO eu nu am dat nici un BAN pana acum..... eu ii ziceam lu pro asa ca imi pare rau sa te dezamagesc dar joc destul de des pe srv .. as ca sall.
|
| Dum Noi 01, 2015 8:33 pm |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
Acceptat . Trimite-mi pm daca vrei sa iti schimb parola .
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Lun Noi 02, 2015 10:43 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|