| Autor |
Mesaj |
|
Sicu.Mirifique
Membru
|
Nick-ul tau : Sicu.MirifqueShoot.! Nick-ul adminului pe care il reclami : K4'FM # Pateu Concluzii si consecintele care le astepti : As dori sa fie penalizat. Motiv/dovada/argument : Vad ca domnu' Pateu da ban pe motiv de aim si wall as dori sa vad acest aim respectiv wall joc de multi ani + ca am steam on deci vreau sa vad dovada. http://imgur.com/pSCftVR
|
| Joi Noi 19, 2015 4:33 pm |
|
 |
|
Pateu
Membru
|
Ti am facut poze si m am rugat de tine 10 minute sa mi dai pozele si nici nu ma bagai in seama . Te pup .
|
| Joi Noi 19, 2015 4:47 pm |
|
 |
|
Sicu.Mirifique
Membru
|
|
| Joi Noi 19, 2015 5:57 pm |
|
 |
|
Pateu
Membru
|
Abtinete de la jignit ca eu nu te am facut pe tine prost cu toate ca as fii putut . Crezi ca stau sa ma rog de tine sa mi dai niste poze ? Am stat dupa tine 2 3 5 min dar cat sa mai stau  . Nu mai fii asa recalcitrant tinere .
|
| Joi Noi 19, 2015 7:22 pm |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
gata cu jignirile si certurile. sa vedem ce vrea ALUNA sa va vorbeasca.
|
| Joi Noi 19, 2015 7:35 pm |
|
 |
|
Sicu.Mirifique
Membru
|
Scuzati-mi limbajul. Pai daca mi-ai facut ss de ce ai dat pe motiv Aim+Wall? Crezi ca eu joc cs de azi? Ce n-ai dat pe motiv de No.ss? Ba baiatule tu te-ai la mine sigurat si credeai ca-s ceva tampit d-asta care joaca cu coduri si ai dat direct + d-asta am steam on. O sa vedem ce zic si ceilalti... 
|
| Joi Noi 19, 2015 8:57 pm |
|
 |
|
Pateu
Membru
|
Cu riscul de a primi warn .. Auzi bai pustiulica , nu cred ca ne tragem de sireturi ca sa ti permiti tu , un nimeni , sa ai tupeul asta jegos in tine , am scris wall+aim pt ca nu mi am dat seama pe moment . Nu mai comenta atat ca nu demonstrezi nimic , poate doar niste frustrari . Nu ma apuc sa dau banuri aiurea doar de dragu de a da , ti am dat cu un motiv . Si am incheiat subiectul. Bafta .
|
| Joi Noi 19, 2015 9:18 pm |
|
 |
|
ninjaboy
Membru
Membru din: Lun Aug 24, 2015 2:50 pm Mesaje: 1407 Localitate: Romania
Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
|
ajunge. pateu daca ai dovada arata-io lu ALUNA, si il rezolva...daca nu sai dea unban. ALUNA poti sa inchizi topicul deja se face spam.
|
| Joi Noi 19, 2015 9:44 pm |
|
 |
|
Dr.Peanut[98]|RO|
Membru
Membru din: Dum Mai 24, 2015 10:20 pm Mesaje: 823 Localitate: Iasi
|
V-am mai zis sa nu faceti direct poze . Stiu ca e mai usor sa scrieti amx_ss nume si sa va vedeti de joc , in loc sa va puneti spec si sa faceti demo . Comanda de poze nu se salvează in loguri , deci nu ai nicio dovada Pateu . La următoarea abatere ai downgrade. Sicu.MirifqueShoot.! ai unban .
_________________Y!M id: peanut_playcsSkype id : peanut.playcsRegulament respawn.playcs.roRegulament general al forumului 
|
| Vin Noi 20, 2015 8:02 am |
|
|