Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 16, 2026 8:14 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 9 mesaje ] 
Reclamatie K4'FM # Pateu 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : Sicu.MirifqueShoot.!
Nick-ul adminului pe care il reclami : K4'FM # Pateu
Concluzii si consecintele care le astepti : As dori sa fie penalizat.
Motiv/dovada/argument : Vad ca domnu' Pateu da ban pe motiv de aim si wall as dori sa vad acest aim respectiv wall joc de multi ani + ca am steam on deci vreau sa vad dovada. http://imgur.com/pSCftVR

Joi Noi 19, 2015 4:33 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Ti am facut poze si m am rugat de tine 10 minute sa mi dai pozele si nici nu ma bagai in seama . Te pup .

Joi Noi 19, 2015 4:47 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail WWW
Membru

Ce poze ma esti dus cu capu'? Da dovada nenea, DOVADA. Va rog luati masuri in cazul lui ca si minte pe deasupra. Ba cat de .... sa fii sa minti in halu ala. =)) =)) =)) doamne fereste de asemenea oameni. Ba eu ma las de cs de ai facut tu poze. Cand o sa ai dovada. Vorbim pana atuncea lasate tu de adminat. Imi spune el de poza si el nici n-a facut ss. :ymapplause: :ymapplause: Macar fii cinstit,atata vreau. ~x(

Joi Noi 19, 2015 5:57 pm
Membru

Abtinete de la jignit ca eu nu te am facut pe tine prost cu toate ca as fii putut . Crezi ca stau sa ma rog de tine sa mi dai niste poze ? Am stat dupa tine 2 3 5 min dar cat sa mai stau :) . Nu mai fii asa recalcitrant tinere .

Joi Noi 19, 2015 7:22 pm
Membru

Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
Sicu.Mirifique scrie:
Ce poze ma esti dus cu capu'? Da dovada nenea, DOVADA. Va rog luati masuri in cazul lui ca si minte pe deasupra. Ba cat de .... sa fii sa minti in halu ala. =)) =)) =)) doamne fereste de asemenea oameni. Ba eu ma las de cs de ai facut tu poze. Cand o sa ai dovada. Vorbim pana atuncea lasate tu de adminat. Imi spune el de poza si el nici n-a facut ss. :ymapplause: :ymapplause: Macar fii cinstit,atata vreau. ~x(

gata cu jignirile si certurile. sa vedem ce vrea ALUNA sa va vorbeasca.

Joi Noi 19, 2015 7:35 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Scuzati-mi limbajul. Pai daca mi-ai facut ss de ce ai dat pe motiv Aim+Wall? Crezi ca eu joc cs de azi? Ce n-ai dat pe motiv de No.ss? Ba baiatule tu te-ai la mine sigurat si credeai ca-s ceva tampit d-asta care joaca cu coduri si ai dat direct + d-asta am steam on. O sa vedem ce zic si ceilalti... :ymbringiton:

Joi Noi 19, 2015 8:57 pm
Membru

Cu riscul de a primi warn .. Auzi bai pustiulica , nu cred ca ne tragem de sireturi ca sa ti permiti tu , un nimeni , sa ai tupeul asta jegos in tine , am scris wall+aim pt ca nu mi am dat seama pe moment . Nu mai comenta atat ca nu demonstrezi nimic , poate doar niste frustrari . Nu ma apuc sa dau banuri aiurea doar de dragu de a da , ti am dat cu un motiv . Si am incheiat subiectul. Bafta .

Joi Noi 19, 2015 9:18 pm
Membru

Skype ID: Nu am!
Yahoo ID: laurentiuciorogar@ya
Server Preferat: Zm.Playcs.ro
Detinator Server: Fost Owner Respawn.
Sicu.Mirifique scrie:
Scuzati-mi limbajul. Pai daca mi-ai facut ss de ce ai dat pe motiv Aim+Wall? Crezi ca eu joc cs de azi? Ce n-ai dat pe motiv de No.ss? Ba baiatule tu te-ai la mine sigurat si credeai ca-s ceva tampit d-asta care joaca cu coduri si ai dat direct + d-asta am steam on. O sa vedem ce zic si ceilalti... :ymbringiton:

ajunge. pateu daca ai dovada arata-io lu ALUNA, si il rezolva...daca nu sai dea unban.

ALUNA poti sa inchizi topicul deja se face spam.

Joi Noi 19, 2015 9:44 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

V-am mai zis sa nu faceti direct poze . Stiu ca e mai usor sa scrieti amx_ss nume si sa va vedeti de joc , in loc sa va puneti spec si sa faceti demo . Comanda de poze nu se salvează in loguri , deci nu ai nicio dovada Pateu . La următoarea abatere ai downgrade.
Sicu.MirifqueShoot.! ai unban .

Regulament general al forumului
Imagine
Imagine

Vin Noi 20, 2015 8:02 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 9 mesaje ]