Bai omule , mereu cand intru pe servarul asta , plin de codati si 0 admini . Si cand sunt admini on , stau cateva minute , cel mult o ora si dupa ies si in 20 minute e plin de codati .
salut. normal ca se sta putin pe sv pt ca din cauza pingului ne da afara.sa faca Khalifa din nou cum era sv si o sa fie admini tot timpul pe sv.....asa ca pe mine nu ma tine mai mult de 3 minute pe sv si ma da afara.........
Dyabolic sa iti explic eu am bagat acel plugin cu un motiv si anume de a da kick automat la cei cu ping foarte mare cu motiv ca m-am gandit ca va face un joc mai placut si fara lag pe server. HIM eu intru cand imi scrieti pe steam si cand am timp incerc sa caut staff serios .Iti promit;) Tu joci de destul timp pe server ai putea face o cerere;)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum