Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 23, 2026 11:45 am

Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
PROPUNERE 
Autor Mesaj
Membru

Salutare,
As dorii sa propun, cu titlu obligatoriu pentru toti adminii,staff, etc sa fie obligatoriu votarea servarului pe situ freakz.ro. Dupa vot sa posteze numele votului la sectiunea acorda un vot zilnic. (eu am votat aproape in fiecare zi, aproape)
Multi jucatori sunt in cautarea unui server respawn care sa nu fie random, noi avem asa ceva si merita promovat ca atare.
Propun, de asemenea, acordarea mai multor admine, in afara de mine, corbul si Ad1, nu avem admin care sa dea ban, si pe corbul l-am sfatuit eu sa fac cerere din cauza reclamatiilor pe care le-am primit cand eram online pe server (reclamatii privind lipsa adminilor).
(offtopic - eu la 1 Mai plec in voiaj, sunt navigator, dar votul il voi da de oriunde as fii - iar pana plec vreau sa las macar 2 admini care sa fie la un nivel acceptabil, atat privind orele petrecute pe server cat si seriozitatea, eu zic ca am facut treaba buna cu corbul.)

Va multumesc.
O zi insorita va doresc!

Mar Mar 29, 2016 9:02 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 1 mesaj ]