| Autor |
Mesaj |
|
SktT1Tohau
Membru
|
Nick : SktT1Tohau Nick-ul Admin/Player : Lokendors Motiv : Pika fara motiv Dovada : http://imgur.com/2PYm9ADAltele : Totul a plecat de la Petryk. I s-au facut poze lui Soulja_Boy , iar el nu avea mess si pc-ul ii merge greu.I-am zis ca imi da pozele pe facebook apoi i le dau eu lui petryk.Apoi intervine Lokendors cn un pika. Vreau sa fiti cat mai seriosi si sa nu mai angajati admini de genul. Are mai multe abateri si nu s-a facut nimic in privinta asta. PS : Si la cat e de bun ca admin si-a dat ban singur http://imgur.com/OWjPKEX
Ultima oară modificat de SktT1Tohau pe Vin Mar 11, 2016 5:48 pm, modificat 1 dată în total.
|
| Vin Mar 11, 2016 5:10 pm |
|
 |
|
LloyD
Membru
Membru din: Sâm Oct 17, 2015 11:47 am Mesaje: 521 Localitate: Lanester
Steam ID: Pleasures -.-
Skype ID: lloyd.skkkrrr
Yahoo ID: yohredd
Server Preferat: Dr.Playcs.ro
Detinator Server: GTR.PlayCS.RO DR.PlayCS.RO Star.PlayCS.RO
|
Astept raspuns
|
| Vin Mar 11, 2016 5:32 pm |
|
 |
|
Lokendors
Membru
|
Dovada e urmatorea stii bine si tu si petryk cand a zis ca a jucat cu numele ''*Coco*'' uitate la mine in ban-list si il vezi acolo . Cand imi va da pozele nu ii voi mai da ban. Eu i-am dat de 3 ori ban permanent pt acu , dar cred ca cineva il scoate.
Si cu banu ca mi-am dat singu nu mi-am dat mie i-am dat lu ala pe IP , stie si grand care era ipu meu si pe ce IP i-am dat eu BAN, nu stiu de ce mi-a venit tot mie banu.
|
| Vin Mar 11, 2016 6:40 pm |
|
 |
|
SktT1Tohau
Membru
|
pai ti-am dat pozele !!!!!  . Si eu nu dau unban la nimeni fara permisiunea ownerilor. Lloyd poate sa vada ce unbanuri s-au facut. Pozele ti le-am dat de vreo 4-5 zile .
|
| Vin Mar 11, 2016 7:26 pm |
|
 |
|
Lokendors
Membru
|
Pozele mi le-ai dat de 4-5 zile?? Aseara dupa ce i-am dat pika mi-ai cerut messu si mi-ai dat o poza eu i-am facut mai multe. De unde 4-5 zile? Zici ca am multe abateri ? Sa te aud. Daca te crezi tu perfect ramai tu in locul meu si fa tu totul perfect.
|
| Vin Mar 11, 2016 7:53 pm |
|
 |
|
SktT1Tohau
Membru
|
Nu ti-am cerut messu-l aseara.Ti-am cerut mess-ul acum cateva zile,cand ti-am dat pozele.Iar aseara i-ai dat pika fara motiv.Asa ca ti-a venit tie.
|
| Vin Mar 11, 2016 10:20 pm |
|
 |
|
Lokendors
Membru
|
SKT nu mai minti , pika nu i-am dat fara motiv cat timp e in Ban-List la mine vrei sa-l las sa joace? Cat timp nu mi-a dat pozele sa-l las sa stea pe sv numai ca il aperi tu ? Dar tu de ce il aperi asa si pe altii nu ? NU ti se pare firesc sa-i dau pika cat timp il am in Ban-List?
|
| Vin Mar 11, 2016 10:31 pm |
|
 |
|
SktT1Tohau
Membru
|
Lloyd te las pe tine sa iei o decizie.Nu vreau sa transform acest topic intr-un chat.
|
| Vin Mar 11, 2016 11:55 pm |
|
 |
|
SktT1Tohau
Membru
|
Lokendors , Tu aseara i-ai dat pika fara motiv.Pentru ca tu ai vazut deja pozele . Ti le-am aratat. Si nu avea nici-un cod.Asta cu cateva zile in urma.Si ce daca se afla in ban-listul tau? Nu avea niciun cod.Plus ca tu l-ai bagat in ban list peste 2 zile dupa ce i-ai dat ban.Si mi-ai raspuns si in sictir pe messenger atunci cand te-am intrebat ca de ce nu ai postat pe forum banul. Defapt ai postat banul peste o saptamana !
|
| Vin Mar 11, 2016 11:58 pm |
|
 |
|
ForGaX
Membru
Membru din: Sâm Dec 12, 2015 6:16 pm Mesaje: 158 Localitate: Alba Iulia
|
Aici ii dau dreptate lui Lokendors. Stie ce face coco merita pika .In poze nu se vede ca are ceva dar sigur are ceva ca joaca prea suspicios fara iteme, i-am facut si eu poze si nimic. Decizia o iau ownerii dar eu nu cred ca merita downgrade Lokendors.
P.S. Un admin adevarat vede cand e ceva in neregula cu un jucator chiar daca in poze nu se vede nimic. Mai ales ca nu joaca de pe steam + m-am uitat pe el 5 min stia pe unde vin adversarii dadea hs la greu avea scor de scor de ex 56-2 sau 120-5.. e prea de tot .
_________________ DR.PlayCS.RO/-/God GTR.PlayCS.RO/-/Semi-GodCaine Rosu Pan' La Moarte !!
|
| Sâm Mar 12, 2016 1:22 am |
|
|