|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
s1mple
Membru
|
Nick-ul cu care jucaţi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]: s1mple 2. De unde eşti? : Medias 3. Cati ani ai? : 21 4. De cât timp joci pe acest server? : nu de foarte mult timp 5. Ore jucate? : putine 6. Ai luat la cunostinta regulamentul? : da 7. Ce rank doresti?:slot de inceput..... am vazut ca sunt multi playeri care copiaza numele doar pentru a avea lvl mare... sau intra cu cod pt a face o reclama proasta .... daca se paote as dori slot ca sa am si eu nick rezervat sa fiu sigur ca nu intra nimeni cu numele meu . Va multumesc !
|
| Sâm Iun 27, 2015 11:55 pm |
|
 |
|
bunica
Membru
Membru din: Lun Mai 04, 2015 8:33 pm Mesaje: 704 Localitate: Brasov
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro Zm.Playcs.ro Respawn.Playcs.ro
|
Contra!!! Nu ai orele necesare http://www.gametracker.com/server_info/ ... ery=s1mpleRegulamentul nu la-i luat la cunostiinta! Revino cand ai orele necesare! Topic inchis!
|
| Dum Iun 28, 2015 12:05 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|