Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 23, 2026 10:54 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2 mesaje ] 
Unban 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : Picollino
De la cine ai luat banul :Lorenzo_87
Pe ce motiv ai fost banat :nu am idee...nu mi a facut poza nimic...mi a dat ban fara motiv...daca imi facea poze si mi le cerea i le dadeam cu drag fiindca joc de 10 ani cs si niciodata nu am patit asa ceva.akm sunt in UK si chiar imi place mult srv vostru si l am si recomandat...Multumesc anticipat
Dovada/Argument:....
Data, ora banului:26.12.2015 ora aproximativ 15:30
IP-ul tau: 80.5.250.154

Sâm Dec 26, 2015 3:51 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Salut Picolino , cu parere de rau , ca si cu Un Tip , era lag si eu am binduri pe tatsta , am vrut sa dau kick celor care aveau pink mare si din cauza lagului nu a luat comenzile care le vroiam eu ,,, am dat unban imediat . iti cer scuze si Nu a fost cva intentionat . am apasat de 4 - 5 ori pe nr corespunzator playerului si mereu il arata acolo , drept dovada , mie imi arata kick dar era ban , am dat unban la toata toata lista din last , deci nu ar trebui sa mai fie probleme :( Sorry Picolino ... am vrut doar sa fac un bine :* te pup si te ubesc Platonic :D un an nou fericit plin de pasarici si orgasme de neuitat :*

lor3nzo87 /Skype
Imagine
Imagine

Imagine

Dum Dec 27, 2015 9:58 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 2 mesaje ]