|
|
Înregistrare •
FAQ
• Căutare • Membri • Autentificare
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Noah
Membru
|
Nick-ul tau : Noah De la cine ai luat banul : RmY Pe ce motiv ai fost banat : Nu am idee. Dovada/Argument: Mai deveme cu 30-60 minute ma amenintase ca iau ban pentru ca l-am omorat si pentru ca se plang ceilalti pe chat ca am scor prea mare (12-1). I-am spus sa se puna spectator sa se uite, sa faca poze ce vrea el. Ieri cu MaNu pe server am facut si in jur de 180-10 si nu a fost nici o problema, s-a uitat pe mine mai mult ca sigur ca era mai mult spectator. Mi-a spus ca-l doare undeva de MaNu ca el are grad mai mare decat el si daca vrea imi da ban. La cateva harti, el fiind iesit, au fost cativa codati intrati. A intrat el intr-un final, a inceput sa baneze si deodata ma trezesc si eu cu ban. Data, ora banului: 30/07/2015, undeva la ora 22:00 IP-ul tau: Nu conteaza IP-ul, am dinamic. Pot reintra, dar vreau sa stiu pe ce motiv am fost banat. Sa-mi aduca o dovada si m-am tirat.
Mersi!
|
| Joi Iul 30, 2015 9:07 pm |
|
 |
|
Ryu Hayabusa
Membru
Membru din: Mar Mai 12, 2015 8:54 am Mesaje: 428 Localitate: Constanta
|
Rmy,vreau sa vad si eu dovada pentru care lai banat,si fama sa inteleg care e treaba cu: eu sunt mai mare in grad si pot sa iti dau ban oricand? ce a vrut sa insemne asta. Tu crezi ca eu daca sunt mai mare in functie ca tine, am voe sa banez pe cine vreau fara probe?,te inseli,regulamentul e pentru toata lumea in caz de nu stiai si trebue respectat. Bagativa mintile in cap si nu abuzati de functiile pe care le detineti ca ramaneti fara ele. Deoarece adminul in cauza nu a prezentat nici o proba banul tia fost scos si poti juca incontinuare fara nici o grija.. De data asta RmY scapi cu un avertisment,data viitoare vei primi downgrade. Topic inchis.
_________________ I Love Counter Strike
|
| Vin Iul 31, 2015 1:52 am |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|