Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 30, 2026 9:34 am

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 10 mesaje ] 
Unban Sotty 
Autor Mesaj
Membru

Nick-ul tau : sotty
De la cine ai luat banul : vre-un copil
Pe ce motiv ai fost banat : Nestiinta
Dovada/Argument: O comanda aveai de dat , si vedeai ca joc de pe Steam , copile ! :-q
Data, ora banului:10.08.2015 , 23:00
IP-ul tau:

Lun Aug 10, 2015 10:03 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Cred ca avem un copil care se joaca cu accesul, pentru ca vad ca nimeni nu posteaza nimic cand se da un ban. Prezenti din cate imi amintesc erau adryn9, MaNu si Acer - care iesise pentru putin timp. Deci ramane adryn9 si MaNu, iar cum MaNu am vazut ca isi updateaza lista, iar acum nu a facut-o, inseamna ca a dat adryn9.

Nu are rost sa-ti spun ca am luat si eu exterminate cu cateva minute inaintea ta :) Jucam cu alt nume, pentru ca joc din cand in cand doar pentru a prinde anumiti codati. Dar se pare, pentru ca aveam un scor frumusel, m-au trecut si pe mine la zid ... cum se face cu toti ceilalti jucatori.

Foarte curios sunt cine ti-a dat si de ce nu a postat si cine mi-a dat si mie exterminate-ul.

Lun Aug 10, 2015 10:13 pm
Membru

Acer era iesit deja . Cu el ma stiu de pe vest , deci exclus oricum .

Lun Aug 10, 2015 10:22 pm
Membru

pretenas nu eu tiam dat nimic
si noah eu imi fac lista o data pe saptamana pentru ca am ceva demo in laptopul de serviciu de la munca si in fiecare duminica o sa le iau de la serviciu si le voi posta
asa ca nu mai spune tu repede ca eu lam banat ca nu a fost eu asa ca pa

si cu ce nume ai jucat domnul noah?
am uitatcum te cheama si mai veti in p***a mea de treaba ta bai copile dute la mami si plangi
ca nu avem aceias varsta sa ne tragem de sireturi si ti-am mai spus est treaba mea cum imi fac lista de banuri asa ca mars la culcare

Ultima oară modificat de adryn9 pe Lun Aug 10, 2015 11:29 pm, modificat 1 dată în total.

Lun Aug 10, 2015 10:35 pm
Membru

adryn9 scrie:
pretenas nu eu tiam dat nimic
si noah eu imi fac lista o data pe saptamana pentru ca am ceva demo in laptopul de serviciu de la munca si in fiecare duminica o sa le iau de la serviciu si le voi posta
asa ca nu mai spune tu repede ca eu lam banat ca nu a fost eu asa ca pa

si cu ce nume ai jucat domnul manu?

Nu incetezi din a ma uimi cu distrugerea limbii romane. Post de post, fraza de fraza. Sunt curios cum de ai un serviciu. Banuiesc ca e genul de serviciu unde nu trebuie sa scri absolut nimic, nu?

Dar sa revenim, conform model-postare-t118.html , cat si celorlalti "mai sus pusi", este necesar ca dupa fiecare ban, sa se ataseze dovada, conform exemplului postat anterior. Asa putem sti si noi ceilalti cine pe cine a banat, de ce a banat si cand a banat, nu? Cum adica tu vi odata pe saptamana si postezi ce ai banat? Nici macar o ordine nu sti sa ti la postul tau cu banati. Postezi de-an pu*ea.

"asa ca pa" - Limbaj de om cu serviciu. Erai tu si MaNu on, iar MaNu din cate am vazut, posteaza de fiecare data, deci, ramai tu.

Ce treaba are cu ce nick a jucat MaNu cand el nici macar nu a dat un reply aici?

Nu inteleg de ce unii aveti acces, dar ma faceti sa renunt eu eu la acces cat si la comunitate. Trist!

Lun Aug 10, 2015 11:17 pm
Membru

Sotty eu nu ti-am dat ban. Cel care l-a bannat este rugat sa se prezinte cu dovada!
Noah poate iti amintesti cine era online si ti-a dat exterminate , daca nu oricum o sa facem munca de cercetare si o sa aflam.V-as ruga sa fiti mai respectuosi!

Mar Aug 11, 2015 12:05 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Oh, dar am fost cat de respectuos se poate. Dar e imposibil sa porti o discutie cu asa om. Ma chinui sa inteleg ce scrie ... chiar asa?
Online erai tu, care ai iesit ulterior cu MaNu si adryn9. Nu stiu ca ei 2 sa aiba comanda de exterminate, dar totusi, am primit pentru ca facusem un scor mai bunicel. Daca jucam cu Noah, nu era problema, dar cand joci cu alt nick, imediat esti banat. Nu e prima data cand joc. Si joc cu alt nick, tocmai pentru a prinde anumiti codati, exact cum am prins si pe adminul RmY cu aim.

Nu inteleg de ce alecs accepta chiar pe oricine in staff si sincer nu inteleg de ce nu se implica pentru server. Am postat pe RmY acum 2 zile si nimic din partea lui, desi i-am trimis si PM. Chestiile astea, neinteresul, ma fac sa renunt la comunitate pur si simplu ... cel putin nu mai ma consum aiurea.

Seara buna, iar despre dovada, nu vei vedea asa ceva, crede-ma!

Mar Aug 11, 2015 12:25 am
Sef de echipa

Steam ID: gunner_game
Yahoo ID: vest_alecsoviki
Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
GunGame.Playcs.ro
Sotty scrie:
Nick-ul tau : sotty
De la cine ai luat banul : vre-un copil
Pe ce motiv ai fost banat : Nestiinta
Dovada/Argument: O comanda aveai de dat , si vedeai ca joc de pe Steam , copile ! :-q
Data, ora banului:10.08.2015 , 23:00
IP-ul tau:

Ip-ul tau unde e?

Mar Aug 11, 2015 6:42 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

E ascuns , Alex !

79.119.8.102

:))))

Mar Aug 11, 2015 4:06 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Ti-am scos eu banul pana vine cel cu dovada!
Daca ai probleme da-mi PM!
Topic inchis!

Mie Aug 12, 2015 12:07 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 10 mesaje ]