Deflorator:
Chiar nu înțeleg, de ce sunt in aceasta privința văzut de toți cel rău in privința asta, si cel răuvoitor, iar SnapY e văzut ca o victima. Repet, îmi cer scuze pentru kick, dar in privința asta am de adăugat câteva puncte:
1: Pe planșă nu erau ( poate in visurile lui SnapY ) 20 de playeri, erau cel mult 14, cea ce pentru fy_snow nu cred ca era așa mult.( dar, cred, ca oricum, sărmanul SnapY are dreptate

)
2: Mai erau 12 minute pana la următoare planșă, iar eu așteptam sa treacă cele 7 minute( cred ca regulamentul spune, ca se schimba cu 5 minute înainte

)
3:Bunica... Ai dreptate, ai zis bine.." Trebuia sa te consulți cu ceilalți admini " ... Cea ce poți vedea din comentariul lui SnapY , nu a făcut, a intrat , si a schimbat mapa, foarta plină cu 14 playeri .
5:Pur si simplu, după schimbare, tot ce am făcut, a fost sa i-l întreb pe SnapY de ce a schimbat fără sa se consulte, după cum singur a zis așa cum cere regulamentul( si ca sa para victima perfecta, a băgat-o pe aia ca erau 20 de playeri)
Si acum sincer Bunica, te întreb cum ai reacționa in locul meu, când l-am întrebat pe SnapY pe chat-ul adminilor, ai primi răspuns , așa in fata tuturor, gen " hai bă m-a lași , ești admin degeaba, du-te culcate, si alte jigniri( dar repet micuțul SnapY are mereu dreptate ) Regulamentul spune ca admini trebuie sa se consulte între ei, dar SnapY știe numai sa jignească pe server , iar apoi sa plângă ca o pitzi .
PS: Lorenzo_87 îți mulțumesc ca știu acum ca de la tine luam mereuban fără motiv, iar dovada, e ca nu ai dovezi.
O zi buna tuturor