Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Joi Apr 23, 2026 7:21 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Reclamatie Deflorator 
Autor Mesaj
Membru

Tot primesc kick intruna de la deflorator, nu ma lasa sa joc...
Se oftica ca de ce am schimbat harta in dust2 de la snow, ca de ce nu m-am consultat si cu el, pai cum sa ma consult cand am intrat erau 20 de playeri pe harta snow, cum sa ma consult, am schimbat-o direct in dust2... normal ca el juca la rank
Sufera la mine ca si-a cumparat grad, parerea mea ca are grad degeaba si plus de asta mai da afara si admini care au grija de server
i-am si spus sa se potoleasca ca ii fac reclamatie...a spus "chiar te rog"...

Mie Dec 09, 2015 6:12 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Deflorator:
Individul..cu nick-ul SnapY a intrat pe Server si a schimbat harta direct.Nu e asa grav..dar cand iam spus...intr-un limaj civilizat ca nu e corect conform regulamentului sa schime fiecare cand vrea mapa...am primit raspuns gen..; HAI BA MA LASI...esti admin degeaba; DIN PARTEA MEA ASTA E NESIMTIRE PE FATA ..Ii vobesc frumos si incepe cu ;hai ba ma lasi ; Pacat ca nu am reusit sa surprind asta...dar cel Putin am gasit si am reusit sa fac screenshoot la asta.Si ; Sloopy ; nu a primit INTRUNA kick...recunosc iam dat kick odata pentru ca e nesimtit si nu are pic de respect

Mie Dec 09, 2015 6:38 pm
Membru

normal ca am zis hai ba ma lasi...daca de 15 minute ma criticai intr-una...ti-ai cumparat grad sa devi "sef" si sa suferi pe server ca ce smecher esti tu...
schimb ce harta consider ca este potrivita nu trebuie sa iti dau tie explicati, daca nu stateai pe snow cu 20 de player poate ma consultam cu tine ce harta bagam dar asta esti moderator degeaba, si plus de asta daca ti s-a parut ceva nepotrivit fa o reclamatie nu sa imi dai tu kick sa nu ma lasi sa joc..

Mie Dec 09, 2015 7:02 pm
Membru

Salut SnapY
Se pare ca e e 1 alt donator , precum sotty sau super_lama
Ce nu stie cel ce ia dat adminul , este faptul ca ac3st nick , este un codat L-) .
Cei ce gresesc se pot indrepta , dar eu personal l.am banat de nenumarate ori pt cod si mereu intra iar , ip dinamic
E un vechi client al meu zis si .(punct) .

E normal sa nu priceapa ca snow este sa umplem servarul , iar respectul se castiga in timp
El radea stafului in fata , inca de inaint3 ! "chiar te rog"
Hai sa.i mai acordam o sansa tinand cont ca a donat , dar daca traim din donatiile codatilor L-) !!!
Nu inseamna ca regulamentul nu se aplica la toti , ci din contra

Sa fie primul avertizment

lor3nzo87 /Skype
Imagine
Imagine

Imagine

Mie Dec 09, 2015 7:13 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

O descriere corecta!! Bravo!!

Mie Dec 09, 2015 7:27 pm
Membru

Server Preferat: Cs.Playcs.ro
Detinator Server: Cs.Playcs.ro
Zm.Playcs.ro
Respawn.Playcs.ro
Defloartor nu e frumos ce ai facut.
1.Fiind o mapa mica,erai obligat sa schimbi una mai mare fara sa da-i kick unui admin,puteai sa te consulti cu el.
2.Te cred ca ai donat,dar pt. asta trebuie sa ai grija si de server,nu numai sa te joci.
3.Se pare ca nu ai citit REGULAMENTUL.
4.Pe viitor sper sa te implici si pe server(fiind grad mare) nu sa-ti faca astia mici treaba ta.

Mie Dec 09, 2015 10:12 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM
Membru

Deflorator:
Chiar nu înțeleg, de ce sunt in aceasta privința văzut de toți cel rău in privința asta, si cel răuvoitor, iar SnapY e văzut ca o victima. Repet, îmi cer scuze pentru kick, dar in privința asta am de adăugat câteva puncte:
1: Pe planșă nu erau ( poate in visurile lui SnapY ) 20 de playeri, erau cel mult 14, cea ce pentru fy_snow nu cred ca era așa mult.( dar, cred, ca oricum, sărmanul SnapY are dreptate :ymapplause: )
2: Mai erau 12 minute pana la următoare planșă, iar eu așteptam sa treacă cele 7 minute( cred ca regulamentul spune, ca se schimba cu 5 minute înainte :D )
3:Bunica... Ai dreptate, ai zis bine.." Trebuia sa te consulți cu ceilalți admini " ... Cea ce poți vedea din comentariul lui SnapY , nu a făcut, a intrat , si a schimbat mapa, foarta plină cu 14 playeri .
5:Pur si simplu, după schimbare, tot ce am făcut, a fost sa i-l întreb pe SnapY de ce a schimbat fără sa se consulte, după cum singur a zis așa cum cere regulamentul( si ca sa para victima perfecta, a băgat-o pe aia ca erau 20 de playeri)
Si acum sincer Bunica, te întreb cum ai reacționa in locul meu, când l-am întrebat pe SnapY pe chat-ul adminilor, ai primi răspuns , așa in fata tuturor, gen " hai bă m-a lași , ești admin degeaba, du-te culcate, si alte jigniri( dar repet micuțul SnapY are mereu dreptate ) Regulamentul spune ca admini trebuie sa se consulte între ei, dar SnapY știe numai sa jignească pe server , iar apoi sa plângă ca o pitzi .
PS: Lorenzo_87 îți mulțumesc ca știu acum ca de la tine luam mereuban fără motiv, iar dovada, e ca nu ai dovezi.
O zi buna tuturor

Joi Dec 10, 2015 2:03 pm
Membru

Esti vazut rau pentru ca nu sti sa te comporti, joci codat si acum ai pretenti sa te respecte lumea ca ai donat. Daca ai donat si esti moderator pai fi un exmplu pt ceilanti..
Apropo cand nu aveam admin tot timpul ma omorai prin pereti si pe snow si pe alte harti, ca sa-ti demonstrez ca joci codat am sa caut prin toate demo-urile si am sa incarc cateva, pt ca de atunci iti faceam demo-uri pt ca nu jucai corect! si nu cred ca sunt primul care se plange de tine
Iar ca sa iti arat ca esti mincinos in continuare rog ca se uite un moderator, ower etc, daca are posibilitatea ieri la ora 4 cate playeri erau pe snow...20 erau!! iar tu jucai de cel putin 20 de minute ca aveai ceva fraguri. Poate se vede si discutia intre noi doi ca de 15 minute iti tot explicam de ce nu te-am intrebat inainte sa schimb harta...iar tu ma tot criticai in continuare nu te mai opreai, normal ca ti-am zis "hai ma ma lasi, ca esti admin degeaba" atat am zis...
Doar pt ca ai donat 5 euro deja ai pretentia sa iti zica toti admini si sarut'mana cand intram pe server...
Nu sunt eu in masura sa te condamn de ce nu ai schimbat harta, dar ti-am demonstrat ca ai gresit si gresesti in continuare. Si cu asta am incheiat orice discutie cu tine!!

Joi Dec 10, 2015 4:34 pm
Membru

Nu prea stie regulamentul,il vedeam cum schimba harta la 15-20 minute...

Vin Dec 11, 2015 8:54 pm
Membru

Cui faci tu reclamatie ma Snapy ? ca tu schimbi hartile fara sa intrebi pe nimeni si mai zici de altii.plus harti cu 28 de jucatori on le schimbi si nici nu dai explicatii de ce ai facut asta + ai un limbaj neadecvat cand nu e cazul.

Lun Dec 14, 2015 6:49 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul