Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active Acum este Vin Apr 17, 2026 8:54 pm

Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 4 mesaje ] 
Manu 
Autor Mesaj
Membru

Nu este neaparat o reclamatie, azi in jurul orei 22.15 am intrat pe server, si eram vreo 8-9 jucatori pe server iar jocul nu era echilibrat in sensul ca cei de la tero ne cioparteau de nici nu apucam sa facem nimic...manu era online la tero si i-am spus sa echilibreze putin jocul, nu mi-a raspuns, i-am dat si cu u@ am insistat dar nimic din partea lui...si desi a vazut probabil ca intr-o vreme ei erau 5 si noi 3 si continuau sa ne ciuruiasca n-a facut nimic, probabil tragea si el la rank...nu stiu nici macar sa-ti raspunda daca se poate face ceva sau nu ? asa n-o sa stea niciodata jucatori pe server...mersi.

Vin Sep 11, 2015 10:24 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

eeeh oricum el este mai mult de forma :)))
Abuz de he si de vorbit nu vb. :))) e genul de admin care abia la kick ti-ar raspunde :))
Sunt unii admini care joaca doar pentru ei :))
La ce rank sa traga ?:D la cum joaca :)) nu il vad asa ... "devreme" in top3 :)

http://www.gametracker.com/player/Angel ... 202:27015/
Imagine

Vin Sep 11, 2015 11:56 pm
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail
Membru

Draga beculet , eu ca admin te rog frumos sa respecti Modelul de reclamatie

Nick-ul tau :
Nick-ul adminului pe care il reclami :
Concluzii si consecintele care le astepti :
Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ]

Din bun simt iti voi raspunde :
-Poate in viziunea ta si a altora MaNu nu e Adminul model , dar eu tind sa cred ca el isi face treaba .
-Personal vad ca de multe ori servarul repartizeaza playeri in functie de fragi si eu ca admin nu am ce face , daca folosesc comanda teammenu ai mut si sunt pe spectator intr-o echipa , in mod normal scrii /Respawn si te da inapoi , dar servarul e facut sa ai voie doar o singura data sa te muti :-?? . In concluzie , ca Administrator esti legat de restrictiile servarului ;) siti iei "Mumu" (scuzati-mi gramatica , cuvintele fac parte din vocabularul Limbii Romane =)) ) de la pleyeri (de nu-si iau romancutele noastre pe centura in toata lumea :P si credema , ca nu e gustos , e chiar scarbos .) ! ! !
-iar pe faza ca va ciuruiau , invatati cs "tata" sau jucati-va Mario ;)) era jocul copilariei :ymdaydream:
-Angel = eu te respect si te voi ajuta , daca pe viitor vei avea nevoie de ajutorul meu , dar eu nu l-am vazut pe manu sa faca abuz de vip [-x

Reclamatiile nefondate, fara dovezi sau care nu respecta modelul de mai sus vor fi respinse/inchise !

/TC

lor3nzo87 /Skype
Imagine
Imagine

Imagine

Sâm Sep 12, 2015 9:54 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Membru

Angel , Manu este un admin care isi face treaba -> banlist-manu-t369-10.html
Beculet , o reclamatie se face dupa modelul dat si trebuie aduse dovezi . In caz contrar , reclamatia nu va fi luata in considerare .
Topic închis.

Regulament general al forumului
Imagine
Imagine

Sâm Sep 12, 2015 11:00 am
Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.   [ 4 mesaje ]