1.Propunere/Sugestie pentru: Mai multe rase 2.Nick-ul pe server: lukysps 3.Motivul propunerii: Pentru a veni cu ceva nou. 4.Gradul de admin (Daca aveti): slot 5.Vechimea (Pe server): 1 luna 6.Varsta: 19 7.Ideea propusa: Deci .. am vazut un server (nu dau nume pentru a nu face reclama) care are vreo 9 rase noi ceva de genu ... si zic noi in comparatie cu cele clasice care sunt de la inceput. Asta cred ca ar spori cheful si interesul playerilor de a juca mai mult si in plus sa fie si acest server mai deosebit. E fix stilul clasic de respawn + war3ft.
Astept pro/contra cu argumente.
Multumesc.
Joi Feb 25, 2016 12:21 am
Lorenzo_87
Membru
Membru din: Lun Mai 25, 2015 1:04 pm Mesaje: 360 Localitate: Buzau - Centru Vechi
Cred ca am idee la ce te referi , dar acele rase sunt noi pt tine . Modul se numește 5.0 și are 16 rase și iei 3 iteme . Am avut modul ala. E war3 + wow . Modul ală îngreunează servarul și o să meargă pufff
_________________ "Je ne regrette rien" Re : Spect by Lorenzo Lorenzo Nico /fb lor3nzo87 /Skype
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum